BMW ja MINI sõidukite esindaja Eestis AS United Motors käivitas lennureisijatele mõeldud ainulaadse teenuse Autospa, mille raames saavad Tallinna lennujaamast töö- või puhkusereisile sõitvad inimesed jätta oma auto reisi ajaks United Motorsi Peetri keskusesse kehahooldusse.

United Motorsi Peetri esinduse juhataja kohusetäitja Jaanus Nieländer ütles, et Peetri keskuse lähedus Tallinna lennujaamale võimaldas välja töötada lennureisile minevatele autoomanikele uudse ja väga mugava teenuse. “Selle asemel, et kulutada raha auto seismisele lennujaama parklas või ka kodus, tuulutades rahakotti taksosõidul, saab nüüdsest jätta auto mugavalt ja kasulikult autokeskusesse kehahooldusse,” lausus Nieländer. Ta lisas, et Autospa teenuse testperiood augustis tõi United Motorsi Peetri keskusele palju positiivset tagasisidet.

Lennureisile siirduv autoomanik saab valida oma autole kolme spapaketi seast sobivaima, seejuures sisaldab iga pakett lisaks tellitud  kehahooldusele ka auto tasuta lühikontrolli, auto tasuta parkimist Peetri keskuse valvega parklas ja tööajal tasuta transfeeri autokeskusest lennujaama ning pärast reisi tagasi. Minimaalselt sisaldab Autospa teenus välipesu koos salongipuhastusega, kuid klient saab tellida ka salongi keemilise puhastuse ning auto vahatamise, samuti vajaliku remondi või hooldustöö ning garantiitöö. Kui klient tellib hooldus- või remonditöö ning lisaks ka valikulise Autospa paketi, tasub ta koos tellitud hooldus- või remonditöö maksumusele ka valitud spa-paketi eest. Autospa teenuse hinnad algavad 538 kroonist.

Tööajal toob Autospa teenuse tellinud autojuht oma sõiduki United Motorsi Peetri keskusesse, sealt viiakse ta lennujaama. Lisatasu eest saab väljaspool tööaega auto jätta ka otse lennujaama, selleks on United Motors sõlminud kokkuleppe autorendifirmaga SIXT. Auto kättesaamine toimub aga ainult tööajal ja United Motorsi Peetri keskusest.

Teenuse tellimiseks on vajalik eelregistreerimine ühes United Motorsi keskustest üle Eesti vähemalt kaks päeva enne reisile minekut. Kuna sama soodsat ja mugavat teenust ei paku lennureisijatele ükski teine autofirma, prognoosib United Motors uudse Autospa teenuse osas klientide elavat huvi. Autospa teenusega avanevad võimalused on kättesaadavad United Motorsi klientide ehk BMW ja MINI omanike kõrval ka kõigi teiste automarkide omanikele.