Miina Härma Gümnaasiumi kunsti- ja moehuviline õpilane Simóna Kalachov räägib, et armastab moodi ja kõike sellega seotut. “Üheks hobiks on siis muidugi kõik moega seotud olev ajakirjandus, kunst jms. Nende hulka kuulub ka minu enda blogi pidamine,” räägib ligi viis aastat moeblogi pidav Simóna Kalachov Gossip.ee’le.

Simóna Kalachov, palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-huviringides käite?
Õpin hetkel gümnaasiumis ning lõpetan Miina Härma Gümnaasiumis International Baccalaureate programmi esimest aastat, hetkel käivad eksamid. Kooli kõrvalt pole hetkel üldse aega eriti muuga tegeleda, aga varasemalt olen pea kõik trennid läbi proovinud alates tennisest kuni ratsutamise ja surfamiseni välja.

Mis on teie hobid?
Üheks hobiks on siis muidugi kõik moega seotud olev ajakirjandus, kunst jms. Nende hulka kuulub ka minu enda blogi pidamine. Teiseks kireks on kokkamine ja sellega proovin igapäevaselt tegeleda kuid kiirel perioodil on parimaks sõbraks india take-out toit. Olen ka üsnagi suur kino ja teatri austaja, nädalas korra käin kindlasti kui mitte rohkem. Armastan üle kõige Woody Allleni ja Tim Burtoni filme, küll aga olen ka suur superkangelasfilmide fänn.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Üheks hobiks on siis muidugi kõik moega seotud olev ajakirjandus, kunst jms. Nende hulka kuulub siis ka minu enda blogi pidamine. Teiseks kireks on kokkamine ja sellega proovin igapäevaselt tegeleda kuid kiirel perioodil on parimaks sõbraks india take-out toit. Olen ka üsnagi suur kino ja teatri austaja, nädalas korra käin kindlasti kui mitte rohkem. Armastan üle kõige Woody Allleni ja Tim Burtoni filme, küll aga olen ka suur superkangelasfilmide fänn.

Milline on teie meelest suurim moeaps?

Suurim moeaps sõltub väga palju ju sellest milline stiil inimesel endal on. Miski mis paistab mulle katastroofina on teisalt kellegile muule täiesti loomulik.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?

Mu kõige lemmikumateks aksessuaarideks on väikesed clutchid, need on kõige mugavamad ja effektsemad vidinad. Omada mõnd Alexander McQueeni clutchi oleks täiesti dream come true.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?
Eesti mood on minu arvates just viimaste aastate jooksul kõvasti edasi arenenud, kui varem ei jälginud seda üldse siis nüüd paistavad Eesti disainerid aina enam silma. Suurematest Eesti moeüritustest olen ise käinud kohal Tallinn Fashion Weekil, Supernoval ning ERKI moeshowl, mis mulle väga meeldisid.

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?

Mõned saavutused on üsna isiklikud ja need jätaksin pigem enda teada, aga asjad mida ma saavutada tahaksin näiteks kasvõi oma blogiga – neid on mitmeid.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…

Crocs, dressid väljaspool trennisaali, kitten heels, uggs ja ma ei saa lubada, et mitte iial aga ma pole juba aastaid kandnud teksapükse.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

Väga klassikaline vastus, aga: väike must kleit, väga kõrged kontsad, balleriinad, maxi kleit ja blazer.

Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?

Ma kannan väga palju musta ning kuldset – need vist ongi hetkel mu lemmikvärvid, aga ma armastan ka väga värvilisi asju, ma lihtsalt ei oma neid väga suurtes kogustes. Värvid on kõige lahedamad aksessuaarid näol minu arvates.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?

Loodetavasti kas Euroopas või USAs oma enda kodus või siis veel parem – ringi reisimas. Ma tunnen nagu moega tegelemine oleks minu jaoks üks ja ainus õige valik küll aga ma pole veel selleks julgust täiesti kokku võtnud. Teine amet, mis mind huvitaks on diplomaat.

Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

Ma alustasin blogi (chsimona.blogspot.com) pidamist kuskil 5 aastat tagasi ning selle aja jooksul olen pea alati kirjutanud moega seonduvast. Kõige lahedam asi blogimise juures on see, kui sa saad endale juba kindlad lugejad, kes sind ergutavad ning kontakti peavad.


Simóna Kalachov (Fotod: chsimona.blogspot.com)