Täna, lastekaitsepäeval, täpselt 3-aastat tagasi avasime esmakordselt eestikeelse naiste- ja meelelahutusveebi Gossip.ee. “Statilstilised näitajad on igal aastal rõõmustavad, kuigi võib öelda, et alati saab paremini ning kui hästi hakkab minema, siis tahaks, et läheks veel paremini. Ei saa salata, et on tekkinud suur hasart ning igal hommikul Alexa reitingut ning Google Analyticsit jälgides tahaks võistelda juba rahvusvaheliste suurportaalidega, kuigi sinna on veel tükk maad minna,” räägib lehe peatoimetaja Helena-Reet Ennet (33).

Eestis kindlalt kanda kinnitanud, tugevaid juuri kasvatanud ning Skandinaaviasse oksi sirutanud OHMYGOSSIP eesotsas eestikeelse Gossip.ee’ga on pakkunud mitmekülgset meelelahutust — uudiseid, persoonilugusid, teema-artikleid, spetsialisti abi, fotogaleriisid, välismaiseid tõlekelugusid, küsitlusi ning auhinnamänge. Meie veebis on ligi 1500 eksklusiivset persoonilugu & küsitlust Eesti ning välismaiste tuntuimate inimestega ning Gossip.ee arhiivis on lugemiseks pea 16000 erinevat huvitavat artiklit. Samuti on juba üle kahe aasta kõigil inglise keelt oskavatel lugejatel võimalik lugeda värskeid ning parimaid meelelahutusuudiseid meie inglise keelselt lehelt Ohmygossip.com ning minisaitidelt LA-Exclusive.com Californias tomuvat ning LA-Jew.com juutidele mõeldud infot ning uudiseid. Sellel aastal lisanus ka norrakeelne Ohmygossip keskkond — Ohmygossip Norway, mis toob lugejateni norrakeelsed meelelahutusuudised, blogid ning huvitavamad Norra sündmused.

Gossip.ee-le on kolumne kirjutanud kümned Eesti avaliku elu tegelased, välismaa artikleid on toimetanud ning eksklusiivseid persoonilugusid teinud mitmed kaasautorid (eraldi tooksin välja Margis Valdek´u, Marianna Link´i, Hillar Kohv‘ i  ning blogija Kristiina Kalbergi).

Septermbris 2010 täitus Gossip.ee-l 3miljonit unikaalset lugejat, 2-aasta sünnipäevaks oli Gossip.ee kogunud 5.2 miljonit unikaalset lugejat ning tänaseks 3-aasta sünnipäevaks on meie veebi külastanud ligi 10 miljonit unikaalset lugejat! Enim loetud lood koguvad nädalaga u. 20 000-30 000 klikki ning arhiivis oleku ajal on kõige loetumad-vaadatumad lood kogunud üle 200 000 kliki ning tunnustatud “Like / Meeldib” klikiga Facebookis pea 4000 inimese poolt! Kõige populaarsemateks on osutunud “Ohmygossip Couture’i” moe-erid, mida oleme teinud nii Eestis kui välismaal.

“Statilstilised näitajad on igal aastal rõõmustavad, kuigi võib öelda, et alati saab paremini ning kui hästi hakkab minema, siis tahaks, et läheks veel paremini. Ei saa salata, et on tekkinud suur hasart ning igal hommikul Alexa reitingut ning Google Analyticsit jälgides tahaks võistelda juba suurte rahvusvaheliste portaalidega, kuigi sinna on veel tükk maad minna. Väga positiivne on see, et kõik kes meie tiimis töötavad mõtlevad suurelt ning armastavad seda, mida nad teevad. Nö väsitavat, kohustavat ja ettedikteeritud kaheksast viieni palgatööd ei tee siin tiimis keegi — kõik on loovad, vabad ja iseenda peremehed ning seetõttu väga lennuliste & huvitavate mõtete ja tegudega,” räägib Helena-Reet.

Gossip.ee on teinud koostööd nii kohalike kui välismaiste ajakirjanike, veebiportaalide ning ajakirjade-ajalehtedega. Viimasel aastal on rõõmu toonud ka tihe koostöö Soome meediaga.

Hiiglaslikult tõusnud lugejate arvu eest võlgneme tänu suuresti Iltalehti‘le ning Soomes valminud eksklusiivsetele Ohmygossip Couture galeriidele, kus lõid kaasa Soome tuntuimad avaliku elu tegelased — Sini Tarkkinen (Soome kuulsaim Pin-up modell); Linnea Aaltonen (Endine Miss Soome); Janni Hussi (Soome tipp fitness-sportlane) ja Johanna Loiri (Soome ühe kuulsaima showtantsu trupi liider) ning mis kõik leidsid laialdast kajastust erinevates Soome väljaannetes —  4x Iltalehtis (vt SIIT; SIIT; SIIT; SIIT), HYMY’s (vt SIIT) ja Stara’s (vt SIIT), lisaks ka mitmetes väiksemates Soome portaalides ja paljudes blogides.

Tähelend :) – tänu Soome meedia koostööle kerkis Gossip.ee päevane statistika korra peadpööritavale rekordkõrgusele, kogudes ligi 100 000 unikaalset lugejat 24h jooksul. Väljavõte Gossip.ee Google Analytic’u statistikast (16.veebruar 2012):

Täname ka Zone.ee-d, kelle privaatserverit me üürime ning Scanpix.ee-d, PR Photos.com,  Kanal 2 ja TV3 fotopanka ning kõiki fotograafe, kes meid piltidega varustavad.

Veel tänab Gossip.ee oma IT juht Kenneth Valdek´ut, kes on silma peal hoidnud ja arendanud meie IT süsteeme.

Möödunud aasta silmapaistvamateks ettevõtmisteks võib pidada jätkusuutlikku heategevuskampaaniat “Kuidas aidata kurte ja vaegkuuljaid“; sisenemist Skandinaavia meediaturule ning oma koha kompamist Soome ja Norra meediamaastikul; meie eesti keelse Gossip.ee ning inglise keelse tütarveebi Ohmygossip.com lugude refereerimist välismeedias; juba kolmandat aastat järjest korraldatud “Populaarseim persoon” valimist (vt. “Populaareseim persoon 2011“,  “Populaarseim persoon 2010“, “Populaarseim persoon 2009“); ametlikku koostööd Miss Universe, Miss Earth’i ning Miss Asia Pacific‘uga,  arvukaid eksklusiivlugusid nii Gossip.ee-s kui Ohmygossip.com-is, üli populaarsete Ohmygossip Couture’i moe-eride tegemist ning mis põhiline — toredat, vaimukat, sõbralikku, edasipüüdlikku ning töötahet täis Gossip.ee tiimi!


Suured tänud kõigile armsatele kaastöötajatele ning kõigile toredatele koostööpartneritele & lugejatele! Palju õnne Gossip.ee!

Soovime kõigile kaunist kevadet ja toredaid elamusi koos meiega!
On olnud väga tore, edukas ja meeldiv aasta!

Save