OHMYGOSSIP – Kõlab kangesti mõne seebi seriaali või läila armastuslaulu pealkirja moodi. Ometi on see üks kõige võimsamaid tundeid mida võime kogeda oma elus. Otsid ja unistad leida kedagi kes Sind armastaks just täpselt sellisena nagu oled. Ilma mängude, maskide ja manipulatsioonita…

… Siiras armastus, mis meis vaid parima välja toob. Mida tundes leiad, et kõik teed ja uksed on valla. Armastus mis annab tiivad ning tõstab Sind kõrgustesse.  Maailm mis tundub piirideta. Maagiline kahe inimese vaheline keemia! Selline armastus ei ole ainult mehe ja naise vaheline privileeg. Olenemata soost ja selle eelistustest oleme me kõik vaid inimesed, kes otsivad hingesgulast. Meil kõigil on õigus armastusele.

Abielu on püha.

Mina olen leidnud oma teise poole, kellega ülejäänud oma elu koos veeta. Abielu on kroon armastusele. Tseremoonia, mille läbi kinnitada pühendumus oma partnerile. Abielu on tõsine samm, mida keegi ei tohiks võtta kergekäeliselt. Arvatakse, et kui samasoolistele paaridele anda võimalus abiellumiseks, rikutakse sellega abielu põhiseadust.

Paljud arvavad, et gay / lesbi = eluheidik, joodik, narkomaan, kerglaste elukommetega inimesed kellel puuduvad väärtused. Kelle elu koosneb ainiti, tihedast paaride vahetusest ning võimetusest truudusele. Igapäevane puusanõksutamine „ I Will Survive“- Gloria Gaynor saatel. Kodus valitseb „ Sodoma ja Gomorra!“ On palju heteroseksuaale kelle väärtushinnangud on paigast nihkunud. Eetika ja moraal madalamad kui muru. Täpselt nii palju kui on korralike inimesi heteroseksuaalide hulgas on neid ka homoseksuaalide seas. Piibli kaart välja käia ainult siis kui see parajasti kasuks tuleb on silmakirjalik. Sul on õigus minuga mitte nõustuda….. ent ära kunagi arvusta seda, mida sa ei mõista. Uskumus, et Sind otseselt see teema ei puuduta on naiivne. Sa elad samas majas, samal tänaval, samas linnas, samas ühiskonnas ja maailmas, kus miljonid LGBT inimesed.

Eestlane ei hooli, kui just tema tagahoovis kaikaga ei vehita. Lapsed, sõbrad, tuttavad, kollegid vajavad Teie mõistmist ja hoolivust. Aga tundub, et mitte ükski vihmapiisk ei pea ennast uputuse eest vastutavaks.

Olen kuulnud vist kõikvõimalikke vabandusi miks samasooliste suhe on väär ja taunitav. Millegi pärast meeldib mõnele „suurkujule“ mängida J-malat. Otsustades, keda on „õige“ armastada ja keda mitte! Pole midagi rumalamat, kui sallimatus.

On ainult aja küsimus millal ka gay / lesbi teema nagu kõik eelnevad diskriminatsiooni puudutavad probleemid lahenevad. Soovitan kõigil neil kes seda aega, aga ootavad seniks ohvri tunne maha matta ja nautida elu kogu tema ilus. Kõik algab Sinust enesest. Ära luba mitte kellegil teha ettekirjutusi, kuidas peaksid oma elu elama!

Armasta avatult ja hirmudeta, sest see on Sinu õigus.

“You can’t punish yourself into change. You can’t whip yourself into shape. But you can love yourself into well-being.”  Susan Skye

 

 

Loe lisaks:
Reily Perez-Nõmm: Kapist välja

Reily Perez-Nõmm Gossip.ee’le: Mul on südames rahu, et andsin intervjuu oma abielu kohta