Humoristi ning artisti ametit pidav legendaarne “meelejahutaja” Raimo Aas avab ennast üle pikkade aastate meediale. Mees pajatab oma lemmikutest, muredest ja mõtetest ning räägib muu seas, et ta näeb alati unes ette, mis temaga toimuma hakkab. Küsimusele, kas mees usub selgeltnägijaid vastab ta nii: “Usun. Näen unes kõike, mis minuga toimub varsti. Näiteks näen suurt kogust kakat ja raha tuleb.”

Raimo Aas, teie sünnipäev ja sünnikodu?
18.06.1953, Tallinn, Sakala tänava sünnitusmaja.
 
Kelleks te unistasite saada lapsepõlves?

Kuni 1958 aastani tallimeheks, siis nägin televiisorist Gustav Ernesaksa 50 juubeli ülekannet, kus talle kingit tema kujuline nukk ja siis soovisin saada koorijuhuks, et kui ma 50 saan, siis kingitakse mulle ka minu kujuline nukk.
 
Milliseid ameteid te olete oma senise elu jooksul pidanud ning millist ametit te praegu peate?
Autolukksepp, teetööline, Tallinna Ülikooli üliõpilasklubi kunstiline juht, ehitusinsener, raskesti kasvatatavate poiste EMÜ komandant, keskladude juhataja Salvos, hoovi komandant Salvos, Eesti Raadios „Rameto“ kunstiline juht, praegu olen vabakutseline artist-humorist.
 
DVD- l “Vitamiin 30” ütles lauljatar Anne Veski, et te olete olnud üks parimaid kavajuhte. Kuidas te ise meenutate koostööd Anne Veskiga ning ehk meenub ka midagi eriti põnevat?
Proua Anne Veski on parim ja kuulsaim Eesti artist, kellega olen koos teinud „tööd“. Eriti põnev on, et senini on ta olnud ja jäänud toredaks ja suhtlemisaltiks inimeseks, mida paljud Eesti soost tähed ei ole suutelised olema oma kunagiste kolleegidega.
 
Millal ja kus võib Raimo Aasa lähemal ajal ja suvel näha üles astumas estraadilaval?
Kaasajal ametlik estraad Eestis puudub. Osalen laatadel, firmade suvepäevadel, suguvõsade kokkutulekutel, külapidudel, pulmades ja sünnipäevadel. Teen lasteetendusi… nii et üle 500 esinemise tuleb aastas. Kuulata saab mind Nõmme raadios, saade „Aasa pada“ laupäeviti 11.30 ja vaadata ALO TV-st.
 
Meenutage palun eredamaid hetki oma senisest etteastetest estraadilaval?

Nõukogude ajal 3 esinemiskeeldu, esimene 6 kuud, teine 3 aastat, kolmas eluaegne (viimast rakendatakse Eesti meedias minu suhtes siia maani). Suurim saavutus Meie Mats 1999. (Nõukogude ajal sai Aas pooleaastase esinemiskeelu, kuna laulis Jäneda jaanipeol esinedes laulu “Olgu jääv meile päike” sõnadega “Olgu jääv meile päike, olgu jääv suitsuvorst.” Kaebuse järgi solvas etteaste nõukogude noorsugu -toim.)
 
Südamelt ära?
Kahju, et “Meelejahutaja” Eesti Ringhäälingust välja söödi. (Raimo Aas esines aastaid koos Margus Lepaga pühapäevahommikuti  Meelejahutaja raadiosaates -toim).
 
Huvialad?
Ajalugu, kirjandus, humoreskide kirjutamine, raamatute koostamine, karikatuuride joonistamine, Eesti raskejõustiku ajalugu.
 
Teie perekond ja lapsed?
Abikaasa Tamara – õpetaja; vanem poeg Martin (34) – turvatöötaja; noorem poeg Karl (22) – üliõpilane.
 
Millist muusikat te ise meelsasti kuulate ning kes on teie lemmikud?

Oma noorusaja Eesti tippartiste: Anne Veski, Vello Orumets, Urmas Alender, Oleg Sõlg, Mati Nuude, Tarmo Pihlap.
 
Millist raadiojaama te enim kuulate?

Nõmme raadio 99,3MHz.
 
Lemmiksaated teleris
t?
ALO TV kõik saated.
 
Kas te selgeltnägijatesse ja ravitsejatesse usute ning ehk on teil antud küsimuse juures mõni põnev seik rääkida?
Usun. Näen unes kõike, mis minuga toimub varsti. Näiteks näen suurt kogust kakat ja raha tuleb.