Üle kahe aasta moeblogi pidanud Jaapani gyaru-stiilist lummatud Lona Pampa aka Yuki räägib Gossip.ee’le, et Eesti blogid ei jää väismaistele alla. “Eesti mood ja moeblogijad ei jää kindlasti välismaalastele alla,” ütleb Yuki ja lisab: “Blogimise juures pakub rõõmu see, et saan oma lemmikriideesemeid, kosmeetikatooteid jms. oma lugejatega jagada ning selle kaudu neid inspireerida või soovitusi anda.”

Lona Pampa, palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?

Hetkel lõpetan 12. klassi ja tööl ei käi, naudin elu ja kõike, mis sel mulle pakkuda on.

Mis on teie hobid?
Mulle meeldib kunstküüsi kaunistada ja erinevaid silmameike katsetada, tuju järgi tegelen igasuguste muude asjadega ka.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Oma stiili kohta oskan öelda niipalju, et kui mul just väga halb tuju pole, armastan riietuda võimalikult silmapaistvalt. Mind näeb harva tavaliste siniste teksadega, üldse ei armasta eriti pikki pükse ja seelikuid. See sai alguse juba ajast kui olin pisike. Viimased 4 aastat olen huviga jälginud Jaapani ajakirju, eriti just gyaru-stiili. Mind võluvad nende suured silmad ja ilusad soengud. Ka Jaapanis on väga populaarne blogi pidamine – seega jälgin huviga ka modellide blogisid.

Kas olete Jaapanit ka ise külastanud?

Ei ole kahjuks olnud võimalust Jaapanit külastada, aga tulevikus soovin seda kindlasti teda.

Milline on teie meelest suurim moeaps?
Enda puhul ei oska öelda, kindlasti on midagi ette tulnud. Eks tänaval näeb ka üsna jubedaid asju. Inimesi, kes ei arvesta oma suuruse (kehakaaluga) ja kannavad asju, mis neile üldse ei sobi, ning inimesi, kes lihtsalt kannavad jubedalt kokkusobitatud asju. (Näiteks litritega sätendavat toppi dressipluusi all.)

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?

Kindlasti on, aga need muutuvad ruttu, kuna kaotan tihti oma ehteid. Pidevalt kannan mõnda sõrmust või kaelakeed peaaegu iga päev kuni ma selle ära kaotan/lõhun. Siis ostan lihtsalt uue.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Eesti mood ja moeblogijad ei jää kindlasti välismaalastele alla. Moekonkursitest olen rohkem kokkupuutunud noortele mõeldud üritustega. Minu meelest on need väga huvitavad ja on tore, et Eestis selliseid asju korraldatakse!

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?
Ühtegi väga suurt saavutust ette näidata pole, aga väiksemaid ikka jagub. Eelmine sügis korraldasin Tartus Jaapani moodi tutvustavat moeshowd ja üldse olen blogi kaudu palju huvitavaid Aasia tooteid proovida saanud. Ei osanud kunagi unistadagi, et mul ühel päeval nii palju lugejaid on, et saan e-poodidele reklaami teha!

Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…
Arvatavasti imelikud odava välimusega riided kaltsukatest! Ja crocksid – ma alati imestan inimeste üle, kes neid kannavad!

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

Erinevat värvi topid ja kardiganid, lühikesed teksad, must pliiatsseelik ja mustad retuušid.

Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?
Lemmikvärv on mindiroheline. Värvid on minu jaoks väga olulised, mõne eseme ostmisel võin pikalt arutleda selle üle kumb toon parem oleks, lisaks sellele on tore erinevat värvi rõivaid omavahel sobitada.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?

Ei oska öelda, loodan, et olen selleks ajaks piisavalt saavutanud ning mul on armas perekond!

Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

Blogi (http://yukichama.blogspot.com/) olen pidanud vast 2 või 2,5 aastat. Blogimise juures pakub rõõmu see, et saan oma lemmikriideesemeid, kosmeetikatooteid jms. oma lugejatega jagada ning selle kaudu neid inspireerida või soovitusi anda. Näiteks tean tüdrukut, kes nägi mu blogis Aloe Vera jooki ning hiljem sai sellest tema lemmikjook!

Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?

http://xiaxue.blogspot.com/ ;
http://myfatpocket.com/miyake ;
http://ameblo.jp/ameblo-tsubasa ;
http://blog.crooz.jp/mizukitty1116 ;
http://blog.crooz.jp/chamopink
 


Lona Pampa aka Yuki (Fotod: yukichama.blogspot.com)

 

[ot-gallery url=”gallery/eesti-blogija-lona-pampa-ehk-yuki-gossip-eele-eesti-mood-ja-moeblogijad-ei-j%c3%a4%c3%a4-kindlasti-v%c3%a4lismaalastele-alla”]