Maire (51) ja Meelis Milder (51) on Baltika suuromanikud. Ei leidu inimest, kelle kapis poleks mõni Montoni, Mosaic´i, Baltmani või Ivo Nikkolo rõivaese. Kõik need on perekond Milderite ja sadade väikeaktsionäride omanduses oleva AS Baltika brändid, kirjutab Kroonika.

Baltika on Milderite elu. Perekonna neljas liige. “Meile kuulub piisavalt palju, et olla motiveeritud. Perekond Milder on hetkel suurim aktsionär ja me oleme firmasse investeerinud ka oma isikliku elu. Ma töötan siin juba 20 aastat, novembris saab 21 aastat täis,” rõhutab Meelis. Ühel päeval võttis Meelis tööle ka oma abikaasa Maire, kes õhtusöögilauas justkui möödaminnes mainis, et tema näeb meest vaevanud ärimurele lahendust.

“Meelis on mulle väga meeldiv kolleeg ja äärmiselt meeldiv abikaasa. Kui inimesed on 28 aastat väga õnnelikus abielus olnud, siis osatakse suhteid juhtida. Me mõlemad oleme väga iseseisvad, aktsepteerime ja respekteerime teineteist, nii nagu ka oma kolleege,” räägib Maire.

Ka Maire ja Meelise neljandas klassis õppiv tütar on pereärisse sisse elanud. “Maria Johanna käib neljandas klassis ja tahab saada Montoni disaineriks,” ütleb Maire.

Majanduskriisi kohta räägib Meelis aga, et ei ole saladus, et Baltikatki on tabanud masu, täpe ja pupu. “Kui inimesed kulutavad vähem, siis puudutab see kõiki. Tugevatel märkidel läheb paremini, me oleme Baltikumis üks turuliidreid. Oleme kõigist kriisidest tugevamini välja tulnud, “räägib Meelis.

 

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Kroonika