“Pean piinlikult huulde hammustades teatama, et mobiiltelefon kui selline mängib meie elus tegelikult olulisemat rolli kui me arvame,” kirjutab uue telefoni saanud Katrin Lust Buchanan Õhtulehe blogis.

“Minu armastus iPhone vastu on igal juhul silmapilkne. Kui ma mõtlen ajale, mida ma kulutasin Blackberry kasutajana internetiotsingutele, siis hakkab mul nüüd endast justkui kahju. iPhone teeb elu kindlasti lihtsamaks. Skype kasutamine telefonil on minu jaoks suur boonus, sest nii saan ma oma perekonnaga Eestis, USAs ja Argentinas olla ühenduses silmapilkselt. Pidev ekslemine mõnes suurlinnas või võõrriikide maanteedel, on nüüd samuti minevik.”

“Justkui esimest korda kargab mulle pähe mõte, et me elame tõesti tehnoloogia ajastul ja kõike oma elus ei jõua me enam koordineerida ise. Miks mitte lasta väikesel vidinal suur osa tööst sinu eest ära teha ja maailm tuleb sinu peopesa peale kokku. Mina olen väga õnnelik Adamilt saadud kingi üle ja kinnitan, et asjade vastu võivad tõesti tunded tekkida. Eriti siis kui need su elu lihtsamaks muudavad.”