Juba üle aasta on meedias kütnud kirgi teema, kes on meigikunstnik Kaia Triisa lapse salapärane isa. Eilses “Ringvaates” ei teinud Koit saladust, et on pisitütre isa, vahendab Publik.

Ta tunnistassaatejuht Anu Välbale, et on nii mõnegi teemaga meedia hambusse jäänud. Samas lisas ta, et tähelepanu on popstaaridega alati kaasas käinud ja mujal maailmas on kuulsused veelgi rohkem luubi all. Toome rääkis saates oma uuest muusikastiilist, kuid ei pääsenud ka Välba osavate küsimuste käest. Arupärimisele, kuidas tütre käsi käib, vastas Koit naeratades: “Tänan küsimast, hästi.”

Välba jätkas: “Kuidas sa end isarollis tunned?” Koit sõnas, et tunneb end väga hästi. “Kas paremini kui lauljana?” päris Välba edasi, saades vastuseks: “Ei ütleks.” Siiski — lapse ega tema ema nime Välba ega Toome ei maininud. Triisa lapse võimalikke isakandidaate on pakutud mitmeid. Enim on isadusega seotud just Toomet.

Pool aastat tagasi sõnas Kaia, et tütar Rebecca isaga on neil suhted suisa nii heaks läinud, et mees on hakanud neid nagu kord ja kohus ka rahaliselt toetama. Ka augustis Tallinnas esinenud Madonna kontserti külastasid noored teineteise embuses. Juba siis tõstatas Kroonika taas küsimuse, kas Koidu ja Kaia romantilisest jalutuskäigust ning õrnutsemistest võib välja lugeda, et lembelaulik on siiski pisikese Rebecca papa?