Ciao Gossip.ee lugejad! Olen lasknud ennast hooga kaasa viia ja pole aega olnud blogitada! Mul on jäänud Filipiinidel veel 8 päeva ja siis olen kodumaal tagasi! Loodan, et teil ilmad ilusaks läinud ja üritan päikest ning soojust endaga kaasa tuua! Siin on seda liiga palju. Aprill on olnud väga palav, suvi on siia saabunud ja see tähendab, et on vähem tuult ja paar kraadi soojem. Nimelt aprillis hakkas koolivaheaeg ja enamuste puhkuse ajad ning filipiinlased reisivad palju.

Boracay White beach on meeletult rahvast täis ja kogu aeg toimuvad baarides üritused. Tänu sellele olen saanud promotööd teha ja selle eest makstakse siin hästi ka Eesti mõistes, isegi nats paremini! Olen teinud tantsutööd (go-go) ja siis flaierite jagamist ning pildistamisi ning nüüd tuleb veel paar üritust enne minekut. Üks töö on tantsimine ja teine Boracay rummi promomine.

Tuult enam ei ole olnud paar nädalat ning surfata pole saanud korralikult… Enamjaolt käime niisama ujumas ning plaanime oma viimast trip’i. Paari päeva pärast lähme Boracaylt ära Subic baysse. Seal täitub mu üks elu unistustest — delfiinidega ujumine. Olen üli põnevil ning loodan, et kõik läheb plaanipäraselt, siin ei saa kunagi milleski täitsa kindel olla. Seal plaanime minna ka safarile, kus siis peaksid tiigrid auto katusele hüppama. Nagu ma aru sain, siis meie oleme auto taga puuris ja siis sealt antakse neile kana ja nad hüppavad puuri peale ;) Eks siis saan tunda teist pidi tunnet, et mina puuris ja tiiger vaatab mind!

Kindlasti kirjutan sellest pärast ja postitan pilte. Eestis on mul plaan rohkem kirjutada ja oma mõtteid teiega jagada. Siin ei ole mul oma läpakat kaasas nii et natuke keeruline on — pean alati oma järjekorda ootama!!! Kodus aga hea ja mugav.  Juba igatsen oma roosat Dell’i, loodan, et see ikka töökorras! Nii, selline on mu eluke siis olnud ja väikesed edasised plaanid.

Enne aprilli käisime ka reisimas ka Cebu pool ja seal sain aastakese vanemaks.  Nüüd olen 24 aga sellist tunnet veel ei ole, ikka nagu 18. Sünnipäev oli tore ja suhteliselt rahulik.

Mis ma võin sellest tripist rääkida, mis on kõige meeldejäävam? Käisime whale sharksidega snorgeldamas! Super äge kogemus, ma alguses kartsin, et ma ei julge paadist välja minna, kuna nad mega suured kuni 12m ning nad ujuvad suu lahti enamjaolt! Aga niipea, kui nägin ühte hüppasin välja ja järgnesin vaalale! Väga rahustav ja mõnus kogemus. Soovitan soojalt kõigile! Selle trip’i kohta on pikem jutt ka www.getaway.ee‘s!

Päikest ja tuult,
Teie Annett