Hinnatud ja alati särav stilist Karolin Kuusik räägib Gossip.ee-le, et lihtsus on tihti heaolu võti ning tibi-stiil on tema jaoks “out”. “Minu üks heaolu retsept on loomaaias käimine. See kõlab nii lihtsakoeliselt, kuid saan loomi vaadates alati positiivse laengu ja unustan muu maailma. Heaolu ongi peidus nendes väikestes mõnusates hetkedes.”

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsud mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüad välja juurida?
Mul on harjumus iga päev midagi õppida, et aju laisaks ei jääks. Hetkel on käsil vene keel.

Milliste aksessuaaridega armastad oma isikupära rõhutada? Milliste brändide rõivaid eelistad? Kus Sind kõige tõenäolisemalt shoppamas võib näha?

Mulle meeldivad mängulised ehted, abstrakseid asju ei ole eriti kandnudki. Nii, et pääsukestega kõrvarõngad, flamingoga pross või südametega käevõru on need “minu asjad”. Brändidest hindan Dieselit, Fornarinat – paljusid, mida müüakse poodides Motel Paradise, Reede, Ski & Surfhouse. Ma šoppan väga erinevates kohtades – Zarast kuni Balti jaama turu putkadeni. Sinna vahele jäävad kindlasti ka second-handid.

Mida Sa iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?

Suurim moeaps on agressiivne ja odav seksuaalsus. Asjade otse väjaütlemine on igav ja rikub kogu mängu. Seega ei kannaks ma iialgi korraga miniseelikut, kõrgeid kontsi ja paljastavat toppi. Asi läheks hullemaks, kui seal juures oleks kuldkett, pikad maalingutega küüned ja tugev päevitus. See ei riiva otseselt esteetiliselt silma, kuid on ideoloogiliselt kuidagi väga vale.

Kas parfüümi piserdad endale pigem palju või pigem vähe? On sul välja kujunenud oma lemmikparfüüm?
Pigem vähe. Kõigi aegade lemmik on Jil Sanderi “Style”. Loodan, et seda saab varsti jälle Eestist osta, mu varud on otsakorral.

Kui palju oled nõus kulutama juuksurile? Oskad ehk soovitada mõnda tõeliselt head juuksurit? Kuidas koduselt oma juukseid hooldad?
Viimasel ajal ei ole suuri kulutusi teinud. Tõesliselt hea juuksur on Reemet Piiroja Viru ilukeskuses. Tema juurde lähen alati, kui tahan kindlalt head tulemust. Pööran juustele suurt tähelepanu – teen maske, toidan neid pidevalt seerumi, palsami ja igasuguste ravivate asjadega.

Kust saad positiivseid laenguid – mida soovitad teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks sinu nö “heaolu” retsept?
Kõige mõnusama positiivse laengu saab kindlasti loodusest ja täiesti tasuta. Kuulamine ja külastamine on täiesti maitse asjad. Minu üks heaolu retsept on loomaaias käimine. See kõlab nii lihtsakoeliselt, kuid saan loomi vaadates alati positiivse laengu ja unustan muu maailma. Heaolu ongi peidus nendes väikestes mõnusates hetkedes.