Kõigest pool aastat tagasi nägi Miley Cyrus terve ja hea välja ja isegi ei mõelnud kaalulangetamise peale, kirjutab Hänt Bild. Pärast ranget dieeti ja pingelisi treeninguid kuus korda nädalas, on lauljatarist järele jäänud vaid luu ja nahk.

Miley Cyrus‘e (19) Hollywoodi mõõtude järgi kurvikas keha sai korduvalt õelate kommentaaride osaliseks, milledele ta möödunud talvel raevukalt reageeris ja twitterdas: “Kui te minusuguseid tüdrukuid paksudeks nimetate, siis mõjutab see ka teisi tüdrukuid… Ma armastan iseennast!”.

Vaatamata sellele, et Miley ennast ja oma kurve armastab, on teda pärast seda postitust vähemalt kuus korda nädalas treeningsaalis nähtud ja mõnikord juba samal päeval ka intensiivset jooksutrenni tegemas.

Äsja tehtud piltidel on ilmselgelt näha, et lauljatar on kaalus kõvasti alla võtnud ja nüüd räägitakse Hollywoodis Miley drastilisest kaalulangusest. “Tema fännid on väga murelikud. Ta on liiga kõhn ja ei näe sama rõõmus välja nagu enne,” ütleb allikas.

Hiljuti pani Miley üles pildi endast ja suurest kotist Carl’s Jr kiirtoidust, millele lisas kommentaari: “Ma ei saa seda süüa. Nii et ma ainult nuusutan seda. Mu suu jookseb vett!”, mis kuuldustele söömishäiretest veelgi hoogu juurde lisas.

Vaatamata kõigele jääb Miley endale kindlaks, et ta on terve ja heas vormis ja loomulikult on tal ka hea seletus äkilisele kaalulangusele. “Kõigile, kes ütlevad, et ma põen anoreksiat: mul on lihtsalt glüteeni talumatus!”