Ekstreemne kaalulangetamine, tabletid, rasedused ja neile järgnevad paljud magamata ööd — kõik see on oma töö teinud… Lähedased muretsevad, kuidas niigi stressis Angelina Jolie pulmaeelse stressiga hakkama saab.

Lähenemas on viimase kümnendi enim tähelepanu pälvivad pulmad — Angelina Jolie ja Brad Pitt abielluvad juba sel suvel.

Ajalehed kirjutavad aga üksteise võidu sellest, kui halb on Angelina tervislik seisund. Olukord olevat nii hull, et näitlejataril kukuvad juuksed peast välja. “Angelina võitleb müstilise haigusega, mis toob endaga kaasa kaalulanguse ja juuste väljalangemise,” kirjutab Star Magazine.

“Füüsilised ja psüühilised katsumused on viimase piiri peal ja tema tervis hakkab üles ütlema,” ütleb allikas. Paljud, kes varem arvasid, et Jolie kannatab söömishäirete all, arvavad nüüd, et tema probleemid on seotud kilpnäärmega.

Viimastel piltidel on näha kuidas Angelina Jolie pikad ja paksud juuksed on muutunud õhukeseks ja meelekohad on paljad. “Angelina kardab kohutavalt, et ta peab abilelluma parukat kandes ja isegi kui ta teab, et Brad teda armastab, siis teab ta ka seda, et pole tore abielluda kiilaka pruudiga.” Brad Pitt on tulevase abikaasa pärast sügavalt mures.