OHMYGOSSIP — Mehhikos elav Karla Vanessa Perez sünnitas möödunud aastal kolmikud. Nüüd on ta taas rase ja ootab üheksat last. “Ma loodan, et kõik läheb hästi,” ütleb ta mehhiko uudisteagentuurile Notimex, vahendab Expressen.

Karla Vanessa Perez, kelle vanus ei ole teada, elab linnakeses, mis asub Mehhiko ja USA piiri ääres Texase ligidal. Eelmisel aastal sai ta viljatusravi, mis tasus end ära ja seda kuhjaga.

Mõni aeg tagasi sai Karla teada, et ootab üheksat last — kuut tüdrukut ja kolme poissi. Hetkel viibib ta haiglas Saltillo linnas ja ootab sünnitust, mis on planeeritud 20 maiks.

Nimede peale pole peatselt 13 lapse emaks saav Karla veel mõtlema hakanud. Eelkõige loodab ta, et kõik läheb hästi. Peale kolmikute — kahe tüdruku ja ühe poisi – kasvab peres veel üks poiss.

2009 aasta jaanuaris sünnitas Nadya “Octomom” Suleman kaheksa last ja sai sellega seoses üle maailma kuulsaks. Üheksa last sünnitada on ekstreemselt ebatavaline. New York Times’i andmeil sünnitas 1971-l aastal üheksa last üks austraallanna, kahjuks ei jäänud aga ükski neist elama. Sama traagiline saatus tabas ka 1999-l aastal Malaisias sündinud üheksandikke.