Kuulus popartist Madonna, kes peagi ka Eestisse esinema tuleb, plaanib koos oma lapsarmukesest elukaaslasega last adopteerida.

Madonna on otsustanud adopteerida veel ühe lapse koos uue elukaaaslase Jesusega. Pärast ebaõnnestunud adopteerimiskatset Malawis, on Madonna nüüd pilgu pööranud Nigeeria suunas. Seekord on Madonna otsustanud adopteerida väikese tüdruku orbudekodust Kaduna linnas. Mercy Home Orphanage on koduks 30-le lapsele, vahendab News of the World.

Seekord on ka uus boyfriend Jesus Luz, 22, kaasatud ning Madonna püüab teda näidata kui vastustustundlikku isa. Aprillis üritas Madonna adopteerida väikest last nimega Chifundo “Mercy” James, kuid sai Malawi kohtu poolt eitava vastuse. Keeldumist elas ta raskelt üle. Osaliselt põhjendas laulja keeldumist faktiga, et suhe nii noore mehega võib jätta mulje nagu elaks ta läbi keskeakriisi.

Praegu kasvavad peres Lourdes,12, ja pojad Rocco,8, ja David,3, kes on adopteeritud Malawist. Madonna loodab, et uue lapse adopteerimine lähendab teda ja Jesust ning neist saab suur õnnelik perekond.

Mida arvad Sina?