Eelmisel suvel emaks saanud noor kaunitar Egle Eller-Nabi, kes on eluaeg tegelenud tantsimisega ning peab Sparta Spordiklubis treeneriametit, võitis mõned päevad tagasi Eesti Karikavõistlused Bikini Fitness kategoorias, vahendab Buduaar.

Alati positiivsest energiast ning elujõust pakatav Egle on oma võidu üle väga uhke, samas leiab, et kõik osalejad olid äärmiselt tublid ning võiduvõimalus oli kõigil: ”Mõnes mõttes tundub võit Eesti Karikavõistlustel Bikini Fitness kategoorias ikka veel uskumatu, sest võistlen siiski oma esimest hooaega ning konkurents oli suur. Olen väga tänulik, õnnelik ning imestan siiamaani, kuidas selline tulemus õnnestus. Tänu sellele võidule sain edasipääsu Balti matšile, mis toimub juba järgmisel nädalavahetusel,” ütleb Egle, et puhkepausi treeningutest ei tule niipea, sest eesmärgiks on endast alati parim anda.

“Miks ma seda kõike teen? Mille nimel? Vastus on tegelikult imelihtne – ma teen seda kõike iseenda jaoks. See on minu hobi, millega saan tegeleda oma pere tegemiste kõrvalt. Ma tahan tunda end ilusana, nautida rõõmu treenimisest ja kõigest kaunist, mis meid iga päev ümbritseb – olla õnnelik. See ongi minu viis õnnelik olemiseks.”