Angelina Jolie (36) ja Brad Pitt (48) on kihlatud ja ei kavatse pulmadega enam pikalt oodata. “Jah, need on kinnitatud andmed. See on nende tulevikulubadus ja lapsed on väga õnnelikud. Kindlat kuupäeva ei ole veel paika pandud,” ütleb paari esindaja Cynthia Pett-Dante CNN’ile.

“Sellest saab kõigi aegade kõige glamuursem pulmapidu,” ütleb üks Angelina Jolie ja Brad Pitt‘i sõber.

Pulmade kohta on juba avaldatud erinevaid detaile. Näiteks Daily Star andmetel toimuvad pulmad Lõuna-Prantsusmaal. Jolie ja Pitt pannakse paari erakabelis, mis asub nende luksusliku mõisa juures Corenns’i külas.

Pulmade planeerimine on kestnud juba kuus kuud ja paar on kulutanud miljoneid selle peale, et oma 35 toalist kodu Provence’i südames pulmapeoks ette valmistada. “Mõis, kus pidu toimuma saab, on üks kõige romantilisemaid paiku, mida ma eales näinud olen. Kõik on paigas peale konkreetse kuupäeva,” ütleb allikas. “Neil on plaanis 200-300 külalist lennukiga kohale tuua.”

Kõige lähedasemad sugulased hakkavad elama külalistetubades. Teistele külalistele, kelledeks on näiteks George Clooney, Matt Damon, Johnny Depp, Tom Cruise ja Katie Holmes,  on üüritud korterid.

Ka Angelina Jolie isa, näitleja Jon Voight (73), kellega näitlejatar aastaid ei suhelnud, kuid hiljuti suhted taastas, on pulma kutsutud. “Ma olen nende üle väga õnnelik,” ütleb ta nädalalehele Us Weekly peatselt asetleidvate pulmade kohta.

Kihlasõrmuse disainis Brad Pitt koostöös juveel Robert Procop‘iga. Töö sõrmuse kallal, mis nüüd Angelina sõrme kaunistab, kestis kaksteist kuud.  “Brad’il oli väga selge ettekujutus selle kohta, kuidas sõrmus välja peab nägema. Iga detail pidi olema täiuslik,” ütleb Procop.

Angelina Jolie jaoks on see kolmas ja Brad Pitt’i jaoks teine abielu.