Izabella Scorupco’t (41) peetakse üheks rootsi kauneimaks ja seksikaimaks naiseks, keda on saatnud edu nii modelli kui näitlejana juba varajasest noorusest. Ajakirjale ToppHälsa antud intervjuus räägib Izabella muuhulgas ilu ja edu pahupoolest ning et ei pea end sugugi nii täiuslikuks nagu ta paljude silmis on.

“Oi kuidas ma omal ajal kaalulangetamisega tegelesin. Sale olemisest sai kiiresti kinnisidee. Küllap on mul alati varjatud anoreksia olnud,” ütleb Izabella Scorupco.

20 aastaselt võttis Izabella maohaavade vastast rohtu ja jõi kuni kümme purki Coca Cola Light’i päevas. “Ma olin lihtsalt sõltuvuses. Millal küll teadlased kinnitavad, et need kemikaalid võtavad meilt mõistuse ja muudavad enneaegselt seniilseks?”

Tänu kaunile välimusele sai Izabella juba 15 aastaselt tööd fotomodellina ning loomulikult on iluideaalid ja teiste arvamus teda mõjutanud. Juba pikemat aega elab ta Los Angeles’is, kus nõudmised välimusele on eriti kõrged. “Ma olen tegelikult botoxit proovinud, aga see oli väga ebameeldiv. Tundus nii haiglane, et ei saa laupa liigutada,” on Izabella öelnud ühes varasemas intervjuus.

Selle asemel tegeleb ta pilatesega, käib koertega jalutamas ja püüab leppida faktiga, et jääb vanemaks. Peale selle peab Izabella tähtsaks elu nautimist – miks mitte lubada endale õhtul paar klaasi punast veini. “Kujuta endale ette, et jood ära kaks klaasi rasva, see on umbes sama asi,” ütles talle üks sõbranna. “Jumal hoidku, võib-olla on tal õigus!” ütleb Izabella ja lisab: “Aga peab ju elama!”