Andekas noor lauljatar Merlyn Uusküla sõidab sügisel aastaks Lõuna-Prantsusmaale, nimelt võeti kaunitar vastu sealsesse mainekasse ülikooli magistriõppesse. Samal ajal plaanib Merlyn leida aega ka muusikaga edasi tegelemiseks, kirjutab Buduaar.

“Plaan Eestist mõneks ajaks ära sõita on mul päris ammu olnud, õppimine on suurepärane võimalus, et olla eemal, saada uusi teadmisi ja nautida vaheldust teises elukeskkonnas. Kuna armastan väga reisimist, siis pikem eemalolek on minu jaoks  meeldiv väljakutse. Uued paigad ja inimesed inspireerivad mind alati,” räägib Merlyn, et keskkonnavahetus on täpselt see, mida ta vajab, et saada uut inspiratsiooni.
 
“Lähen Lõuna-Prantsusmaale, IAE Aix En Provence Graduate School Of Management on kooli nimi, kuhu mind vastu võeti. Sealsetes õppekavades on palju häid valikuid, minu peamiseks fookuseks on aga “Change, Innovation and Marketing”. Lähen kooli selle aasta sügisel, olen ära terve õppeaasta. Väga lahe on just see, et ma pole Prantsusmaal varem käinud, seega kõik on uus ja huvitav, kooliõpe on muidugi inglisekeelne,” on lauljatar oma valiku õppekavas juba teinud ja ootab sügist suure huviga.