Kanal 2 programmidirektor Olle Mirme räägib Gossip.ee’le Kanal2 kevad-suve hooaja üllatajatest ning räägib rõõmuga, et Kanal2 “Tantsud tähtedega” ja “Pilvede all” on siiani suured hitid. “Eesti viimase kuue aasta konkurentsitult vaadatuim saatesari on loomulikult olnud meie „Tantsud tähtedega“. Hetkel on vaadatuim saade draamasari „Pilvede all“.”

Olle Mirme, mida põnevat pakub Kanal 2 oma vaatajatele kevad-suve hooajal?
Jõekalda ja Margna alustavad uue saatesarjaga „Kaks kanget – haiged mehed“. Saate vorm on pigem lustlik, aga sisu vägagi tõsine – uurime, miks eesti mehed kõige kiuste ikkagi oma tervisest ja tulevikust ei hooli. Maikuus on meil kavas mitmeid põnevaid erisaateid ja loomulikult on üllatusi varuks ka suvehooajaks, mis stardib juba juuni alguses.

Millised kodumaised telesarjad on Kanal 2’es olnud kõige vaadatuimad?

Eesti viimase kuue aasta konkurentsitult vaadatuim saatesari on loomulikult olnud meie „Tantsud tähtedega“. Hetkel on vaadatuim saade draamasari „Pilvede all“.
 
Kas Kanal 2’el on plaanis ekraanile tuua mõni kodumaine meelelahutussaade, milles oleks nii huumorit kui ka head estraadimuusikat meie parimate estraaditähtede osavõtul?
Otseselt sellist plaani ei ole, aga midagi ei saa välistada.
 
Milline saade või sari on Kanal 2’es olnud siiani kas kehvavõitu või vähese vaatajaskonnaga?

Oluline on mõista, et kõik saated ei saa ega peagi olema superhitid. Tähtis on, et saade leiaks üles oma vaatajad, sihtrühma, kellele antud saade eelkõige on suunatud. Kui saade seda ei suuda, siis ta paratamatult hääbub ja kaob eetrist. Kindlasti leiaks ka Kanal 2 minevikust mõned sellised näited, aga las nad olla, puhaku rahus.

Kas Kanal 2’el pole plaanis luua oma korrespondendipunktid üle Vabariigi, et erinevatest Eestimaa linnadest ja valdadest värsked lood ekraanile jõuaksid?

Ega me tänagi ainult Tallinnaga ei piirdu, „Reporteril“ on kaastöötajad Lõuna-Eestis, Hiiumaal, Saaremaal, Lääne-Eestis, Järvamaal ja Lääne-Virumaal. Enamaks ei jagu hetkel rahalist rammu, aga tulevikust loodame oma korrespondentide võrku kindlasti veelgi tihedamaks ja tugevamaks punuda.

Mida arvate saatest “Reporter” isiklikult? Kas saatesse on plaanitud ka uusi rubriike või uuendusi?
Parimaks komplimendiks „Reporterile“ on tõsiasi, et meie konkureerivad telekanalid on üritanud selle edu valemit korduvalt ja meeleheitlikult kloonida. Paraku ei ole need katsed eriti tulemuslikuks osutunud. „Reporter“ võib meeldida või mitte, aga tema rolli ja omanäolisust Eesti telemaastikult on võimatu ülehinnata. Kindlasti peab ka „Reporter“ värskuse hoidmiseks üha rohkem pingutama – uusi teemasid, põnevaid rubriike ja tublisid tegijaid leidma.

Millised on teie lemmiksaated telerist?

Ehkki me oleme harjunud kõigi ja kõige üle nurisema, tehakse Eestis minu arvates väga palju head televisiooni. Minu isiklik lemmik lõppevast hooajast oli pöörane reisisaade „Kaks kanget Venemaal“, aga häid asju leiab kindlasti kõigi siinsete telekanalite eetrist.