Saaga on leidnud lahenduse – John Galliano mantlipärijaks Diori moemajas saab Raf Simons. Dior alustas läbirääkimisi Simonsiga septembris, peale seda, kui selgus, et Marc Jacobsi meelitamisest asja ei saa ja teisedki nimekad tegelased on vastanud Diorile eitavalt, vahendab Mood.
 
Loogiliseks valikuks osutus Simons, kes tõugati veebruaris välja Jil Sanderist. Kuuldused tema Diori minekust olid liikvel nii enne kui ka peale seda, kuid Simons hoidis keelt hammaste taga.
 
Nüüd on Simonsil juba midagi öelda: „Loomulikult ei ole ma veel Diori arhiivides käinud, kuid minu jaoks on suurim mõjutaja Diori esimesed kümme aastat ja see, kuidas seda siduda 21. sajandiga. Härra Dior oli selle lühikese aja jooksul väga uuenduslik. Ja see juhtus 20. sajandi keskel, ajal, mis mind väga huvitab, ükskõik, kas see puudutab moodi, arhitektuuri või kunsti.“
 
WWD teatab, et Simonsi ametlik tiitel saab olema „haute couture’i, naiste valmisriiete ja aksessuaarikollektsioonide loominguline direktor“. Tema esimest kollektsiooni saab näha Paris Couture Weeki raames juulis.