Ardo Kaljuvee kaunis kaasa Kairi on eestlastele tuntud seriaalist “Unistuste pulm”. Täna abielurõõme nautivad Ardo ja Kairi kolivad peagi päikeselisse Taisse. Gossip.ee otsustas Kairi veel enne kinni püüda ja uurida, mis on noore naise jaoks “In”, mis “Out”.

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsud mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüad välja juurida?
Igasse päeva katsun mahutada võimalikult palju tervislikke tegevusi. Olgu selleks siis jõusaal, mõni rühmatreening, jooksmine, rulluisutamine või kasvõi kodus mere ääres jalutamine. Halbu harjumusi… Hmm, ei meenu ühtegi… Ausalt!

Milliste aksessuaaridega armastad oma isikupära rõhutada? Milliste brändide rõivaid eelistad? Kus Sind kõige tõenäolisemalt shoppamas võib näha?
Aksessuaaridest meeldivad mulle ehted, eriti kõrvarõngad, vööd ja päikeseprillid. Mütse, salle ja muud sellist ma niiväga ei armasta. Mul on selline kiiks, et ükskõik kus poes, olgu see siis mõni suurlinna kaubanduskeskus või Võru täiesti retro kaubamaja – alati ma vaatan esimese asjana üle, milliseid ehteid müüakse. Mulle meeldivad moodsad, aga siiski ilusad ehted. Erksavärvilisi plastmasslärakaid minu küljes igapäevaselt rippumas ei näe. Kui tegemist on mõne vinge peoga, siis siinkohal ma muidugi midagi lubada ei saa. Eriline brändikummardaja ma ei ole, aga riiete kvaliteet ja mugavus on kindlasti oluline. Shoppamas võib mind näha ilmselt ükskõik kus, aga mitte Eestis. Siin ei ole lihtsalt aega ega tahtmist poes käia.

Mida Sa iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?

Ohhohhoo, ma kindlasti kannaks ja kannan ka kõikvõimalikke erinevaid riideid. Silma natuke riivab väga hipilik ja kaltsakas stiil, mis on hirmus moodne eriti noorte seas. Ma olen väga tolerantne ja midagi halvas noodis kommenteerima ei hakka, aga minu jaoks see stiil ei ole.

Kas parfüümi piserdad endale pigem palju või pigem vähe? On sul välja kujunenud oma lemmikparfüüm?
Parfüümi kasutan ikka eesmärgiga hästi lõhnata, aga kindlasti ei pisarda ma seda peale niipalju, et mind lõhnakuusega segi aetaks. Parfüüme, mis mulle pikka aega on meeldinud on mitmeid – Moschino “Happy”, DKNY “Green Apple”, Dolce Gabbana “Light Blue” jm. Pigem olen aga parfüümide osas katsetaja ning tahan pidevalt midagi uut proovida.

Kui palju oled nõus kulutama juuksurile? Oskad ehk soovitada mõnda tõeliselt head juuksurit? Kuidas koduselt oma juukseid hooldad?

Juuksurile olengi nõus kulutama täpselt niipalju nagu mul hetkel peaaegu igakuiselt kulub. Minu juuksur Kaiu (Intersalonist) on aga maailma parim ning tean, et võin rahuliku südamega oma välimuse tema kätesse usaldada!

Kust saad positiivseid laenguid – mida soovitad teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks sinu nö “heaolu” retsept?

Õnneks ja heaoluks piisab minul väga vähesest – vajan päikest, merd ja armastust! Armastusega on minu elus kõik kõige paremas korras. Praeguses kodus Rocca al Mares käime tihti õhtuti mere ääres jalutamas ning lihtsalt mõnusat mereõhku hingamas, juttu rääkimas. Mereõhk lööb pea kohe selgeks ning paljud elulised asjad tunduvad lihtsamad ja selgemad. Päikesega on siin Eestis natuke kehvasti, seetõttu kolime ka päikeselisemasse kohta Taisse. Heaolu retsepti koostisesse kuuluvad kindlasti ka sellised väikesed, armsalt romantilised ja lõputult lähedased hetked abikaasaga. Ja raudselt massaaz! Aga mitte professionaalse massööri poolt – võõraste käte puudutusi ma nautida ei suuda – vaid ainult küünlavalgel, mõnusalt lõhnava monoi õliga oma mehe tehtud massaaz on see, mis mind tõeliselt lõõgastab!