Ida Marie Wiik on Norra blogija, kes kirjutab moest, reisidest ja igapäevaelust. Aasta algul külastas neiu Londonit ning leidis eest üllatavad allahindlused.

“Läksin Londonisse üksi, et külastada vaid oma sõpra, kes õpib seal,” kirjutab Ida Marie oma blogis. “Aga minu üllatuseks sõitis samal nädalvahetusel Londonisse palju norrakaid, kellega ma peagi tutvusin ning kellaga hiljem koos välja läksime. Nautisime mõnusat toitu ja head veini Itaalia restoranis.”

Aasta algul Londonis käinud Ida Marie kiitis ka ülisuuri allahindlusi, mis vaid 45min väljasõidul Londonist aset leidsid. “Aasta algul olid Londonis võrratud allahindlused… Alexander McQueen, Burberry, Celine, YSL, Diane Von Fürstenberg, Louis Vuitton, Juicy, Prada, Ted Baker ja paljud teised brändid olid alla hinnatud 75%!” hõiskab Ida. “Hullumeelsed allahindlused! Leidsin endale unistuste jope — karusnahast kraega Prada jaki!”

Samuti kiidab Ida Londoni Aqua restorani; Rose klubi ja suurim heakskiit Hoxton Square klubile vanalinnas. “Viiendal korrusel asuv restoran Aqua on kindlasti koht, kuhu soovitan Londonis minna. Põnev menüü ja hea toit. Meeldis ka klubi Rose. Tore koht ja mitte liialt suur,” avaldab Ida. “Väga lahe oli Hoxton Square vanalinnas, meenutab natuke Grünerløkka stiili — väga hea koht lõõgastumiseks.”

Vaata lisaks:
http://idawiik.blogg.no/