Politoloog ja ekspoliitik, armeenia-eesti verd skandaalne ja kaunis Anna-Maria Galojan on poseerinud Playboyle ning olnud peategelane kahtlases raha-afääris. Täna aga uurib Ohmyossip.ee meie rubriigis “In&Out” hoopis seda, mis tegusale naisele meeldib ja mis mitte. Samuti jagame huvitavaid iluteemalisi nippe ning vaatame, mis on Anna-Maria heaoluretsept!

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsute mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüate välja juurida?
Püüan elada põhimõttega, et iga päev on imeline ja kordumatu. Sellepärast püüan vältida rutiini. Samas püüan iga päev jalutada värskes õhus. Ka mõni hea raamat või film võib anda päeva vürtsi.

Rääkides harjumustest, mida püüan välja juurida, on kindlasti esikohal hommikune uni. See kipub just hommikuti olema kõige magusam ja ahvatlevam! Ka antud küsimuses pean olema osaliselt tänulik just oma kutsale. Nagu Antoine de Saint-Exupery ütles raamatus “Väike prints”: “Sa vastutad alati kõige eest, mille sa taltsutanud oled.”

Milliste aksessuaaridega armastate oma isikupära rõhutada? Milliste brändide rõivaid eelistate? Kus teid kõige tõenäolisemalt shoppamas võib näha?
Ma ei jälgi niivõrd moodi. Pean oluliseks isikupära ja stiili. Mood tuleb ja läheb, stiil jääb! Konkreetseid brändieelistusi mul pole – pean oluliseks, et hinna ja kvaliteedi vahekord oleks tasakaalus. Spetsiaalseid shoppamisretki pole harjunud ette võtma, olen pigem juhushoppaja.

Mida te iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?
Never say never. Samas, viimase paari aasta üks kuumim riideese, retuusid – need ma jätaks küll pigem teismelistele!

Kas parfüümi piserdate endale pigem palju või pigem vähe? On teil välja kujunenud oma lemmikparfüüm?
Less is more töötab ka parfüümide puhul. Olen üsnagi truu inimene ja viimase seitsme aasta jooksul on selleks olnud Chanel “Chance”, suviti vahetan selle veidi kergema Chanel “Chance Eau Fraiche” versiooni vastu.

Kui palju oled nõus kulutama juuksurile? Kuidas koduselt oma juukseid hooldate?
Juuste hooldust pean väga oluliseks ja pigem olen nõus jätma mõne ostu sooritamata, kui jätan juuksed hoolduseta. Kuna pärinen segaperekonnast, siis olen juuste värvi pärinud emalt, kuid põhjamaised ja õrnad juuksed isalt, seega usaldan need spetsialistidele.

Kodus kasutan põhiliselt Wella SP tooteid. Vähemalt kord nädalas püüan teha juuksemaski, seda on väga mugav ühendada koristustöödega, seniks kuni korter on puhas, on ka mask jõudnud mõjuda. Nn. vanaema retseptidest eelistan munakollase ja oliiviõli maski. Teeb juuksed läikivaks.

Kust saate positiivseid laenguid – mida soovitate teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks teie nö “heaolu” retsept?

Heaoluretsept on minu jaoks eelkõige terved ja õnnelikud lähedased, sära nende silmis. Sõltub meeleolust, kuid mõnikord elule annab sätsu hea vana klassikaline ballett või hoopis rokk-kontsert. Ka oma elus taasleitud maalimise harrastus on toonud hunniku positiivset energiat. Usun, et inimese heaolu ja harmooniline elu pole võiamlik ilma armastuseta, olgu see armastus inimeste, loomade või looduse vastu.

Anna-Maria Galojan

Anna-Maria Galojan

[ot-gallery url=”gallery/anna-maria-galojan-ohmygossip-eele-inimese-heaolu-ja-harmooniline-elu-pole-v%c3%b5iamlik-ilma-armastuseta”]