Carola Häggkvist “võitis uus elu”, vahendab tänane Norra Dagbladet Expressen’i uudist. Rootsi laulutäht põrutas pühapäeval Lõuna-Aafrikasse, kaasas üks suur kohver enda jaoks ning väike roosa kohver adopteeritava tütre Zoe tarvis. Pärast nelja aastast võitlust sai ta loa Zoe lapsendada.

Carola (45) jaoks tähendab see uue ajastu algust. Alles eelmisel nädalal tähistas ta poja Amadeus’i (24) jalgpalli karikavõistlust Itaalias. Nüüd pärast lühikest vahemaandumist Stockholmis, sõitis artist juba Lõuna-Aafrikasse. “Pisarad tulid silma, kui ma pojaga hüvasti jätsin. Nii palju emotsioone ja mõtteid,” kirjutab naine oma blogis. “See on minu jaoks uue ajastu algus.”

Carola ootas lapsendamist neli aastat. Talle anti tema vanuse tõttu vähe lootus. “Nad ütlesid, et minu võimalused on väikesed, sest ülemine vanusepiir emadele ja minu vanus ei sobi nende nõuete järgi. Aga ma võitsin endale võimaluse. See oli raske protsess ja siis lõpuks tuli sõnum. Ma olen nii õnnelik ja see paneb veel praegugi mu põlved värisema:”

Carola Maria Häggkvist

• Sündinud 8. septembril 1966  Hägersten’is Rootsis.
• Osalenud Eurovisiooni rahvusvahelises finaalis 3 korda: 1983, 1991 ja 2006.
• tegi 1983 aastal läbimurde lauluga “Främling.”
• Eurovision Song Contest 1991 võitja.
• oli abielus norra jutlustaja Runar Søgaard Vabakiriku’ga aastatel 1990-2000, kellega on ühine poeg, Amadeus (14).