Toredat ilublogi “Beauty from Liz” pidav Liis Mitt vastab oma blogis seitsmele iluteemalisele küsimusele.

1. AHNUS: Mis on sinu kõige kallim ja odavaim ilutoode?

Kalleim on vaieldamatult Urban Decay Naked palett, aga see on ka oma hinda väärt- kaalusin kaua ostu ka ei kahetse!
Odavaim toode, mis on üsna hea ja mida ka iga kord kasutan kui meiki teen on ELFi wet gloss & brow mascara- olen kasutanud tegelikult mõlemat poolt kulmudel, nii et vahet pole et üks tegelikult ripsmetele mõeldud on.

2. RAEV: millise ilutooted sa armastad ja vihkad samaaegselt?

Punane huulepulk! Imekena teiste huultel, aga iga kord kui ma seda ise katsetan näen kahtlane välja, pluss kardan ka huulepulga sattumist hammastele.
Mille hankimisel oled näinud kõige rohkem vaeva?
Ikka seesama Naked palett on jõudnud minu poole kõige vaevalisemalt (sisemine võitlus hinna pärast + ajakulu).

3. APLUS: Milline on kõige isuäratavam ilutoode?

Ma arvan, et ma ühtegi toodet päris sööma ei hakka, aga kui tootel on puuviljalõhn, siis hakkavad küll neelud käima. Kehatoodetest on head The body shopi kehavõided, ilutoodetest mainiks ära NYX megashine huuleläiked- no nii hea kirsikommilõhn, mulle küll meeldib!

4. LAISKUS: Millist ilutoodet sa kipud pidevalt unustama laiskuse tõttu?
Näopõhja aluskreem- mul on täiesti olemas Lumene praimer ja iga kord ma teda küll ei kasuta. Õnneks mu uus rimmeli 25h lasting finish jumestuskreem püsib selletagi suurepäraselt peal.

5. UHKUS: Milline toode annab sulle enim enesekindlust?

Tugev must silmalainer annab kindlasti rohkelt Self confidence´i – kasutan hetkel selleks Art DEco high precision silmalainerit, millega harjumine võttis küll aega, kuna tegemist on tegelikult pintsliga, mitte markertüüpi laineriga, kuid nüüdseks on asi juba enamvähem käpas.

6. IHA: Mida hindad vastassoo juures kõige enam?

No hakkame välisest pihta- pikk, brünett, pruunikasrohelised silmad- te vist aimate kellest ma räägin. Pilti ma siiski siia lisama ei hakka. ;) Kui nüüd sisemisest poolest rääkida, siis peaks huumorimeel olema sarnane ja kodutööde jaotus võrdne – suhtes peab valitsema tasakaal. (kuigi tunnistan, et vahel kipu liigselt käsutama ja domineerima).

7. KADEDUS: Mida sa sooviksid kõige enam hetkel kingiks saada?

Kui päris aus olla, siis hetkel ei tundu ükski ilutoode ülimalt kättesaamatu ja ligitõmbav. Sooviksin hoopis vägaväga uut kaamerat – seekord siis ikka “päris” ehk digipeeglit. See on mu suur unistus olnud viimased 8 aastat – tegelesin gümnaasiumi ajal ka veidi loodusfotograafiaga. Silma on jäänud canon 60d, aga kuna see on üsna kallis, lepiks ma ka suurepäraselt algajatele mõeldud canon 600d´ga – sest mis seal salata, digipeeglite maailmas olengi ju alles algaja.