Eesti ühed staazikamad ja sealjuures ka skandaalsemad blogijad Inno ja Irja peavad tänaseks mitut blogi. Inno on rohkem enda valdusse haaranud “kohviku” ning Irja on mehe endise naise kõmuportaalist teinud titeblogi.

2-kuuse Juuli vanemad leiavad aega nii lapsele kui oma hobidele. Irja Vaher on endisest kõmuportaalist TopTop teinud beebipäeviku, kus võib ennast kursis hoida Tähismaade beebiga ning emme-issi probleemidega. Nagu enamus naised, räägib ka Irja, et soovib vabandeda mõnest liigsest beebikilost ning jagab nippe & mõtteis lastevanematele.

“Nüüd, kus Juuli rütm on enam-vähem paigas, on aeg hakata mõtlema endale. Ja mis saab ühele värskele titemammale suuremat frustratsiooni põhjustada kui lisakilod? Mul on vedanud ja rasedusega juurde võetud kilod on kadunud, aga on jäänud veel viis kilo, millest ma tahaks lahti saada. Kaalun nimelt oma 168 sentimeetrise pikkuse juures 60 kilo, aga tahaksin kaaluda 55 nagu oma parematel päevadel. Mulle tundub, et mu käsivarred ja jalad on veel natuke liiga pontsakad,” kurdab Irja, või siis pajatab ema-lapse lähedusest:

“No mõelge – kui veel kuu aega tagasi ei olnud päeva, mil ma poleks juuksed turris ja krillis pilguga lutipudeli ja luti tarvituselevõttu nõudnud ja ähvardanud Rakverre tagasi kolida ja Inno koos Juuliksega Aptamili peale jätta (see viimane on nali!), siis nüüd ei kujutaks ma lutitamist enam ettegi. Nii hea meel on, et vastu pidasin, sest mina olen imetamise ja laps imemise käppa saanud ja me mõlemad naudime seda väga. Juulikesele meeldib emme lähedus ja soe käsivars, mille nahale end täis kõhuga mõnusasti unele säädida. Ta naudib seda lähedust nii väga, et naeratab söömise ajal iga natukese aja tagant. Kas oleks see nõnda lutipudeliga? Kogu tema kehakeelest on näha, kui rahul ja õnnelik ta on. Öösel ärkab ta küll veel ikka kaks korda, aga sööb nüüd palju lühemat aega kui kuu aega tagasi ja ka tema tudulepanekuga ei ole enam probleeme, kui ta end just haiglasena ei tunne.”

“Mina jällegi naudin tema lähedust ja tunnen, et just nii pannakse alus ema ja lapse lähedasele ja usalduslikule suhtele hilisemas elus. Isiksus kujuneb ju välja esimese viie eluaastaga ning ei maksa arvata, et laps ei mäleta, kuidas teda imikuna koheldi.”

Vaata lisaks:
Inno ja Irja kohvik: http://innojairja.blogspot.com/
Inno ja Irja titeblogi: http://toptop.ee/