Lady Gaga tulebki augustis oma “Born This Way” tuuriga Eestisse! Gaga Facebooki lehel avaldatud tuurikalendris oli märgitud ära ka Eesti.

Facebooki’st on näha, et Lady Gaga esineb Lauluväljakul 25. augustil. Teised lähikonnas toimuvad kontsertid leiavad aset 23. augustil Riias, 27. augustil Helsingis ning Rootsi pealinnas Stockholmis 30. augustil. Lady Gaga show erikülalisteks on Briti glämmroki ansambel The Darkness ja DJ Lady Starlight.

Piletid Lady Gaga kontserdile jõuavad müüki 30. aprilli hommikul kell 10.00 vaid Ticketpros.Pileteid saab osta internetipoes aadressil ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Korraga saab osta vaid kuni kuus piletit. Seisupileti hind on 69 eurot.

FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba neli päeva varem, alates 26. aprillist.

“The Born This Way Ball” maailmaturnee on lauljatari kolmas kontsertreis ümber maailma ning on pühendatud stuudioalbumi “Born This Way” ilmumisele.

Kontsertturnee saab alguse aprilli lõpus Lõuna-Koreas ning Lady Gagal on plaanis anda üle 100 kontserdi. Sealhulgas ka riikides, kus ta varem esinenud ei ole.