Maailma edukaimate supermodellide seltskonda kuuluv Kate Moss jagas hiljuti Telegraphi veergudel oma aegumatuid stiilisaladusi. Loe, milliseid nippe legendaarne catwalki kuninganna soovitab.

Leia stiil, mis sulle sobib, ning järgi seda

“Ma armastan hästiistuvate teksaste ning bleiseri kooslust. Kuigi ma jumaldan kitsaid skinny jeanse, katsetan ka teisi lõikeid. Näiteks on mu hetkelemmikuks altlaienevad teksad,” tõdes Kate.

Varu oma garderoobi üks korralik seelik
Kate Mossi soovituseks on pliiatsseelik. Musta värvi jalgu embav kaaslane sobib pea igas olukorras ja igaühele.

Leia inspiratsiooni minevikust
Enamikul naistel on välja kujunenud oma lemmik moeajastu, mille poole neid magnetina tõmbab. On hea, kui tead, millest riietumisel inspiratsiooni otsida. “Minu lemmikuks on kuue- ja seitsmekümnendad, teisisõnu Rolling Stonesi hiilgeajad. Kuuekümnendate lõpp oli väga ärev aeg, mil ka moetööstuses juhtus palju. Kuigi ma ei rõhuta seda igas oma komplektis, kumab see reeglina siiski läbi,” kommenteeris Kate.

Kanna oma stiili väärikalt
Kõige tähtsam on attitude!

Ära pelga muutusi
Kate: “Riietumine on nagu modellindus – sa võid igal ajal uute vooludega kaasa minna.”

Varu mõtlemisaega
Olulisele üritusele minnes varu aega ning mõtle juba varakult, mida selga panna, et sind ei tabaks viimasel hetkel moekriis.

Riietu tujule vastavalt
Tunne end oma rõivastes mugavalt. “Reeglina riietun nii, nagu parajasti tuju on. Viskan selga komplekti, mis parajasti õige tundub. Harilikult on selleks midagi halli, musta või punast,” rääkis Kate.

Ole valmis kannatama
“Ma eelistan mugavaid madalaid kingi, kuid siiski leidub üritusi, kuhu lihtsalt peab kontsadel minema. Kuigi leidub kõpskingi, milles tunned end nii mugavalt, et võiksid lausa mööda tuba ringi joosta, tuleb vahel mugavus hea enesepresenteerimise huvides ohverdada,” manitses Kate.

Ära unusta viimast lihvi
Aksessuaarid, aksessuaarid, aksessuaarid! Sallid, mütsid, kübarad ja päikseprillid on täiuslikud abimehed viimase lihvi lisamisel, ent ära unusta, et nendega ei tasu liiale minna. Kate: “Mul endal pole välja kujunenud kindlaid aksessuaari-reegleid, kuid mu abikaasa ei väsi rõhutamast, et kui kannan kübarat päikseprillidega, näen välja, nagu püüaksin end maskeerida. Mul on kotis alati paar Ray-Bani prille ning mitu paari veel kodus, kuna neil on halb komme kaduma minna. Mis puudutab ehteid, siis ma arvan, et neid ei saa kunagi liiga palju olla!”