“Mulle meeldib lugeda. Raamatuid ostes mõtlen, et kui mitte praegu, siis kunagi vanaduspõlves on mul nendega kirglike ööde veetmiseks aega,” räägib kaunis TV3 saate- ning PRjuht Annely Adermann Gossip.ee’le.

“Lemmikud on elulood ja neist omakorda kunstnike-kirjanike omad. Klimt, Modigliani, Rodin, aga ka eestlastest näiteks Adamson, Viiralt. Väga meeldivad Elo Tuglase päevikud…kuidagi inspireerivad. Üleüldse paneb kunst ja kirjandus ümber hindama asju, mis tänapäeval on puhtalt mugavuse ja lolluse pärast valepidi. Loed, kuidas vangilaagri tuleriidalt eluga pääseti ja mõistad, mis mõista vaja. No ei hakka ju enam mõne mahamagatud telesaate või presidendiproua soengu pärast ilmaaegu soiguma?!” räägib Adermann, et hindama peaks rohkem tegelikke ja tõsiseid asju aga et mugavus ja lollus on maailma pahupidi pööranud.

“Ja kududa meeldib,” paljastav Annely oma naiselikumat poolt. “Eelmisel talvel leiutasin põneva lumemarjatehnika mütsidele. Praegugi on käsil üks projekt, mis sõltub otseselt mu näppude nobedusest. Eks näis, kui uhkelt see lõpeb. Austan sügavalt kõiki, kel käed kuldsed  – tavaliselt on neil ka süda soe.”

Tulevikust rääkides ütleb Annely, et soove ja unistusi jagub. “Mul on palju plaane, veel rohkem unistusi ja soove ning ma olen täiesti kindel, et need, mis mulle tõeliselt vajalikud, täituvad. Senise kogemuse baasil ütlen, et selles pole kahtlustki. Samas olen ka praegu õnnelik. Mul on olemas kõik, mis vaja ja enamgi, tänu Jumalale! – muide, ma mõtlen seda Jumala-asja täiesti tõsiselt.”