OHMYGOSSIP – Olen pidevalt mõelnud miks sünnivad kuulujutud, miks räägitakse teist taga? Miks proovitakse maalida kellegist koledat pilti, teadmata kes see inimene tegelikult on? Ei saa ju maalida portreed inimesest keda kunagi isegi näinud ei ole! Vaatamata kõigele, on kuulujutud minu jaoks juba meelelahutus! Üldiselt aga proovin nendest mitte välja teha ja kui on midagi mida kõrvataha panna, panen! Ka kuulujuttudest võib midagi õppida!

Eile üteldi mulle, et ma olen praktiliselt eestlaste vihavaenlane! Mu maine olevat “0” ja et kui ma ei eksisteeriks sotsiaalses maailmas, oleks mu elu ehk palju õnnelikum! Kas tõesti? Ma ei teadnuki, et Eesti inimesed mind kõik tunnevad? Ma pidavat olema ju “mitte keegi”? Otsustage ükskord ära juba! Isegi kui see nii oleks, siis ei hooliks ma sellest, sest see, mille nimel olen elanud, on täide läinud! Olen õnnelik inimene! Olen keegi kelleks sina kunagi ei saa(ks)! Mina ei ole see, kes kellegi järgi käib ja jäänuseid korjab! Mu elu on ilus — seda iga tibi ära rikkuda ei suuda! Ja aru ma ei saa, miks seda üldse teha proovitakse?

Kuulujutud on võimas relv! Kuulujuttude levitaja on see, kes tunneb kadedust ja ei suuda oma elus midagi saavutada, ainus mis ta teeb, on elada selle nimel, et teistele kive kodaratesse visata! Silme ees on ta ninnu nännu, kuid seljataga võib sellist jama välja rääkida, et selle ära kuulamiseks kuluks paar päeva! Kuulujutt on lihtsalt jutt, plätramine ongi kombeks kaasaegses elus. Elame ju mutantide maailmas, kus asja juurde käibki igapäevane lollimäng raha eest (vaadake riigikogu). Täiesti võimatu on võidelda anonüümsete kuulujuttude vastu, millised paneb liikvele keegi pahatahtlik, isiklikust õelusest või vihast keev inimene.

Mõtlesin, et ei lange nii madalale nagu mõni naine ja ei vasta isegi sellistele provokatsioonidele. Aga kuna provokatsioon on mu töö, siis HEI, siin ma olen… Olen valmis enda eest välja astuma ja kaitsma seda mis on! Ma ei kannata tühja loba! Olen ehk endale halva maine tekitanud, kuid kas te arvate ,et mind huvitab? EI! Tean ise milline ma olen, kellega ma olen ja kas olen! Kui inimesed minust räägivad, siis peab ju midagi olema miks räägivad, kui ma oleks “mitte keegi”, kas siis keegi viitsiks üldse mind pilgata ja igasuguseid jutte levitada! Nagu ütles mulle korduvalt Laura K.: “SUURI LAEVU SAADAB IKKA KAJAKATE KISA!”. Nii on ja nii jääb!

Olen üldiselt hea ja tahan, et inimestel läheks hästi. Olen positiivne inimene. Aga ega muidu see võib-olla välja ei löögi, kui pole kurjust ja pahatahtlikkust su kõrval. Mida rohkem teed head, seda rohkem saad tunda kurjust. Need on käsikäes käivad nähtused, millega peab arvestama. Minu puhul on nüüd nii, et kuulujutud mõjuvad mulle juba komplimendina! Kui te minust pikka aega midagi ei kuule, siis teate, et olen surnud! Loodan muidugi, et see nii pea ei juhtu… isegi kui keegi seda ehk südamest soovib! Igasuguseid on olemas!

Kui see jama kõik välja jätta, mis ma eile kuulma pidin, on mu elus mõnus aeg (kui välja jätta ka kevadväsimus)… ei ole millegi üle nuriseda! Pisike printsess kasvab mühinal. Ta on juba 3 kuune! Läliseb ja teeb me päeva väga rõõmsaks ja ilusaks! :) Kõik on möödunud sujuvalt, need 3 kuud on olnud üldiselt kerged. Ei mingeid erilisi üleval olemisi või nuttu! Armas ja rahulik laps! Varsti on ka minu sünnipäev, järgmine kord ehk lobisen teiega juba sellel teemal…

Vot nii.. seekord lõpetan…

Kõike kaunist teile kulla lugejad ja kena kevadet! Ah ja ärge unustage, et kes sulle teisi taga räägib, räägib teistele ka sind taga!