“Mina isiklikult ei usu, et Judianna on meie pealt kopeerinud,” räägib portaali Gossip.ee peatoimetaja, nüüd ka moeloojana kätt harjutav Helena-Reet Ennet, et tema moebrändi välismaised fännid võrdlevad moeblogides Helena-Reeda loomingut äsja kinodesse jõudnud “Näljamängudes” nähtuga, kirjutab Õhtuleht.

“Näljamängude” kostüümimeister, kuulus disainer Judianna Makovsky, on loonud koos filmiga ka uue eklektilise moesuuna ja brändi Capitol Couture, mis paljude moeblogijate meelest on tugevalt inspireeritud Ohmygossip Couture’ist – 2008. aastal esmalt küll Brasiilias turule tulnud, aga läbi ja lõhki eestimaisest rõiva- ja aksessuaaribrändist, mille loomingulisi moe-erisid on pildistanud modellid, missid ja kuulsad inimesed kogu maailmas.

“Ohmygossip Couture’i viimase aja suund on tõesti väga eklektiline, julge ja šokeeriv ning viimased fotosessioonid pole just tagasihoidlike vallast,” möönab Helena-Reet sarnasust.

“Kõrgel tasemel ja mõnes mõttes lausa äärmuslik meelelahutus nii moes kui ka ajakirjanduses on maailmas jõudsalt hoogu võtmas! Sellel, kust keegi oma inspiratsiooni kogub, tähtsust ei ole. Tähtis on see, kuhu ta oma inspiratsioonikogumiga jõuab!” ei pane Helena-Reet pahaks, kui Makovsky tõesti temalt šnitti on võtnud. “Väga tore on kuulda Ohmygossip Couture’i fännidelt sellist tagasisidet ja hea on tõdeda, et brändi imago arendajana ning osaliselt ka moeloojana mõtlen samas suunas ühe maailma tuntuima filmikostüümidisaineriga!” ütleb Helena-Reet, kes nüüd töötab juba uue kollektsiooni “Endless Masquerade” kallal, ning lisab, et “Näljamängude” Capitol Couture on märgiks, et maailm on muutumas ning rahvas vajab teatrit.

Refereeritud artiklit loe Õhtulehest

 








Capitol Couture




Loe ka:
Hunger Games “Capitol Couture” Inspired By Ohmygossip Couture?
Clothing and style play a hudge role in Suzanne Collins’ trilogy, “The Hunger Games.”

Hunger Games’i (Näljamängud) kostüümidisainer Judianna Makovsky’it inspireeris Capitol Couture’i looma Ohmygossip Couture?

Hunger Games “Capitol Couture” designer Judianna Makovsky inspired by Ohmygossip Couture?
“The Hunger Games” – a motion picture by Suzanne Collins, also on screen in Estonian cinemas since March 23, is expected to be soon enjoying as vast commercial popularity as the “Twilight” series – the film is supposedly collecting 130-140 million dollars from visitors worldwide in just three days, Gossip.ee mediates.

Hunger Games costume designer Judianna Makovsky – creator of “Capitol Couture” – got inspiration from “Ohmygossip Couture’s” designer Helena-Reet Ennet?

Helena-Reet: Uueks “Ohmygossip Couture” kollektsiooniks “Endless Masquerade” kogun inspiratsiooni Jaapani Harajukust, Marie Antoinette’ist ja Madame de Pompadour’ist

Vaata ka: