Homme, reedel kell 20.30 algab Kanal 2-s Teet Margna ja Kristjan Jõekalda uus pöörane seiklus “Kaks kanget Lõuna-Ameerikas”. See on kõike muud kui tavaline reisisaade.

Esimeses saates saab seljakotiga rändav Teet endale elukindlustuseks kaasa 0,8-karaadise ja 60 000 krooni maksva briljandi, mis opereeritakse talle käsivarde. Viie-tärni hotellidele orienteeruv Kristjan saab aga selga Hannes Võrno disainitud uhke reisiülikonna. Kristjan, kes põeb lennuhirmu ja kõrgusekartust, peab esimese reisikatsumusena hakkama saama korduva õhkutõusu ja maandumisega.

Sinnapoole Atlandi ookeani jõudes lähevad semude teed lahku – samal ajal kui Jõekalda mõnuleb isikliku reisisaatjaga luksushotellides ja limpsib kokteile, ripub seljakotirändurist Margnal metsikus looduses hing lausa paelaga kaelas.

Ecuadori pealinnast Quitost rännatakse T?iili pealinna Santiagosse, põigatakse maapealseks paradiisiks peetavatele Galapagose saartele ja kõige üksildasemasse paika maamunal – saladuslikule Lihavõttesaarele. Nii näeme paralleelselt kahte meest ühel, kuid ometi totaalselt erineval reisil.

Kaks kanget Lõuna-Ameerikas” on lõbus, hoogne ja põnev saatesari täis seiklusjanu ja tõelist mängu ilu, aga ka piinu, kannatusi, ootamatusi ja pisaraid.

Saade on eetris alates homsest igal reedel kell 20.30.