Pealinnas üks viimase aja popimaid üritusi on olnud 16+ peod, mitmed klubid on alustanud just nimelt selliste pidude korraldamisega — näiteks Hollywood, Cathouse ning Arena3. Vaieldamatult parimad 16+ peod on olnud klubis Arena3.

Mäletan, et suvel toimusid ka 16+ peoseerias vahupeod. Neid külastasin ka mina, väga vägevad peod olid! Sellel suvel ootan veel hullemaid vahupidusid… tõesõna, need vahupeod olid lihtsalt pöörased! Mina ja peod sobivad ideaalselt kokku. The Party is here, Bithes!

Generatsioon on muutunud ning seega arvan, et 16+ peod on vajalikud, noored tahavad ka pidutseda! Otsus, et kas ka tarbida alkoholi või mitte on igaühe enda teha. Noored joovad nagunii, pidusi toimub pea iga nädalavahetus, seega on vale arvata, et alaealised ei joo. Elu on näidanud, et nii see ei ole!

Eesti seadus näeb ette, et alla 18aastased noored ehk alaealised ei tohi alkoholi juua ega seda omada! Eestis on aga alkohol kergesti kättesaadav, ka alaealistele. Arvan, et 16-aastasel võiks olla endal piisavalt iseseisvust ja julgust, et öelda alkoholile “ei” kui seda ei soovi, sest see ei ole lahe, kui teed miskit mida tegelikult teha ei soovi. Kehtib igas elu aspektis! Loodan, et 16-aastasel on ka piisavalt aru peas, et saada aru millal piisab, kui ka juua alkoholi. Leian, et alates 16-aastastele võiks ka Eestis olla nn. soft joogid ning vein toidu kõrvale lubatud, nagu seda nii mõneski riigis on! Ise eelistan loogilise valikuna toidu kõrvale veini!  Pean ka ütlema, et minust valesti aru ei saadaks, ma ei propageeri alkoholitarbimist!

Ühel viimati toimunud 16+ peol, mis toimus ööklubis Arena3 toimus üks huvitav seik, nimelt üks noormees hakkas mööda seina üles ronima, et katuse kaudu klubisse siseneda. See tal muidugi ei õnnestunud, aga vot nii kõvad peod on eelnimetatud noortepeod tänapäeval ööklubis! Võib vist öelda, et Arena3 klubi on noortele teinud klubiuksed valla ning on noorte seas kui ööklubide meka! Järgmine 16+ pidu toimub ööklubi Arena3 üritusena “Sweet 16 vol.4” juba 5.aprillil 2012. Sellel peol esinen otseloomulikult MINA! Üritusel loositakse välja ka piletid Inna kontserdile! Tõotab tulla hea pidu!

Show Me that you can party like Me, Bitch!
Alati Teie MB

P.S Kas kõik panid endale kõrva taha, et 5.aprillil esinen 16+ üritusel MINA ? Ootan kõiki sinna head pidu tegema!


Vaido Neigaus (Foto: Silver Raidla)