“Vastukajad on olnud ainult positiivsed,” kinnitab “Naistevahetuses” esimesena ekraanil olnud Eneli Põlvamaalt, kirjutab ajakiri Nädal.

Kanepi vallas elav Eneli pere ei pea midagi häbenema, sest sõbrad, sugulased ja külarahvas teavad, missugused nad on. “Võib-olla saatest jäi võõrastele mulje, et meie peres ainult juuakse, aga kõik, kes meid teavad, teavad ka seda, et mu pojal pole iial alkoholiga probleeme olnud, rääkimata nooremast tütrest,” ütleb Eneli. Ta vihjab stseenile, kus tema tütar teeb nalja ja ütleb isale söögilauas, et talle ka napsi kallataks.

Saatega seoses pole lastel ka koolis probleeme olnud. Kommentaare oleks võinud ehk rohkemgi olla, arvas 13aastane Koit.  Esimest saadet vaatasid Jelena ja Eneli koos Jelena kodus. Kuidas Jelena mees saates nähtusse suhtus, jätab Eneli diplomaatiliselt enda teada. Ta ütleb vaid, et talle näis, et Sergeile ei meeldinud, et tema naine teises peres ennast hästi tundis.

Nädalale teadaolevalt oli Sergei millegipärast Jelena peale lausa vihane, väljendades seda ka krõbedate sõnadega.  Eneli kodukohas küsitakse teise pere elu kohta põhiliselt seda, kas Sergei on ka viinanina ja kas Leenal ongi nii raske, nagu televiisorist tundub.


Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Nädal