Pulmad on loodetavasti kaunis mälestus kogu eluks. John ja Frances Canning ei unusta enda omi kunagi. Järsku ilmus ei tea kust välja kuninganna Elizabeth ja soovis neile õnne, kirjutab The Sun.

Kuninganna Elizabeth pole kogu elu jooksul ühtegi intervjuud andnud. Harva on teda nähtud mõne sugulase pulmas.

Kui kuningas Carl XVI Gustaf ja Silvia 1976-l aastal abiellusid, saatis kuninganna Elizabeth end esindama suht tundmatu Gloucester‘i hertsogi. Kroonprintsess Victoria ja Daniel ‘i pulma ilmusid aga kuninganna asemel prints Edward ja tema Sophie.

Kuid kui juuksurist Frances (44) ja ärimehest John Canning (48) möödunud reedel Manchester’i raekojas abiellusid, oli kuninganna Elizabeth II järsku kohal. Vaid paar minutit pärast seda kui paar teineteisele “jah” oli öelnud, astus kuninganna koos abikaasa prints Philip‘iga sisse.

“See oli sürrealistlik. Ma ei suutnud seda uskuda,” ütleb Frances Canning ajalehele. “Kuninganna kõnetas meid eesnime pidi. Ta ütles, et ma olen ilus ja soovis meile tulevikuks palju õnne. See oli tõesti midagi erilist, see oli nii tore, et ta võttis vaevaks meiega rääkida.” Kuninglik paar leidis aega ka pruutpaariga ühise pildi peal poseerimiseks.

Kuninganna Elizabeth ja prints Philip viibisid Manchesteris seoses pidustustega, mis olid pühendatud kuninganna 60 aastasele valitsusajale ning lõunatasid raekoja lähedal.

John teadis, et kuninganna nende pulmapäeval Manchesteris viibib ja oli naljaga pooleks Buckingham Palace‘isse pulmakutse saatnud. Talle saadeti viisakalt eitav vastus. Seejärel korraldas kuningakoda “väikese üllatuse” saladuskatte all.