Teisipäeval ilmus Huffington Post “Weird news”- sektsioonis lugu 15-aastasest tüdrukust nimega Venus Angelic, kes teeb kõik, et välja näha nagu nukk. Riided, stiil, make-up mulle meeldivad (tuntud Jaapani Harajuku!) aga käitumine & hääl selle juures on jubeee!

Iseenesest show-eesmärgil, laval, meelelahutuseks jne on sellisel tegevusel minu silmis isegi jumet (näiteks nagu kasutab seda stiili Jaapani lauljanna Iruma Rioka vt SIIT) aga vaadates ära neli Venus Angelic’i videot, hakkas lausa paha! Hahaaa! Täiesti kohutav ja masendav. See hääl, millega videotele peale loetakse on õudne pingutus vales suunas — ütleme nii, et äriplaan, mis kutsub üles perverssustele. “Tere pedofiilid,” võiks ta iga video algul veel tervituseks öelda…

Suurte silmade joonistamine oli aga iseenesest väga kihvt ja huvitav. Tahaks seda kindlasti järgi proovida ning miks mitte katsetada seda mõneks fotosessiooniks?!!  Aga miks peab seda tegema sellise inina saatel, miks peab demonstratiivselt lasteaialast mängima, veel sellist, kes on nagu natuke arengust maas? Venus Angelic on ehe näide sellest, et maailmas erutab inimesi aina rohkem ebanormaalsus, ning et kõik on rahaks pööratud — kui on palju pedofiile, siis tuleb neid toita. Selliseid meiginippe, saaks ka hoopis teises valguses esitleda (näiteks NII).

Angelic on nukuks riietunud ja suuresilmseks meikinud juba viimased kaks aastat. Ta räägib, et teda inspireeris animekultuur, mida ta hakkas armastama, kui elas paar aastat Jaapanis. RightThisMinute telesaates väitis ta ka, et hääl on tal ehtne. “Jah, loomulikult on see mu tõeline hääl. See kõlab ilmselt teistmoodi sellepärast, et räägin viit keelt ja kõik aktsendid sulanduvad kokku,” kommenteerib ta ise oma häält. Venus Angelic rääkis ka, et ta ema kiidab tema elustiili heaks ning et ema meelest on see nunnu.  Tõneäoliselt on ema ta “produtsent” ning kohati tekkis tunne, et ka hääl lintidel :D

Alles üsna hiljuti sattusin vaimustusse ühest peaaegu sarnasest tüdrukust — Kota Koti‘st, kellest kirjutasin pika blogi ning kaalusin teha talle ettepaneku hakata Ohmygossip Couture modelliks (loe SIIT). Ta ajab sarnast asja aga ei jäta sealjuures idioodi muljet. Vot Kota meeldis, eriti kui vaadata teda potentsiaalse ja huvitava modellina… On tüdruk, kes armastab animekultuuri ning püüab välja näha nukulik, tal on YouTube videod + veebileht, aga mõjub kogu selle krempli sees sümpaatsena. Piir sellel mängul on õhkõrn, kust see täpselt jookseb, on igaühe isiklik tunnetuse küsimus aga kui 15-aastane soovib välja näha nagu vaimse puudega 6-aastane, siis on selge, et on üle piiri lausa hüpatud!

Njah…