Printsess Estelle’i ristsed toimuvad 22-l mail Slottskyrkan’is. Tseremoonia viib läbi peapiiskopp Anders Wejrud. “See on Estelle’i suur show”, kirjutab Aftonbladet.

Nii kroonprintsess Victoria kui prints Daniel on pühendunud ristsete ettevalmistamisele ja Haga lossis on kiired päevad. Nagu ka laulatuse ajal, osalevad mõlemad piiblitekstide ja -salmide väljavalimisel.

Printsess Estelle‘i ristsetest saab aasta suursündmus Rootsis, sest uue printsessi ja tulevase troonipärijaga tulevad Stockholmi tutvuma kuninglikud külalised kogu maailmast. Täpsemaid detaile pole avaldatud, kuid kindlasti on oodata taani kroonprintsessi Mary‘t, kellest saab üks Estelle’i ristiemadest. Kindlasti saab üheks ristiisaks prints Carl Philip ja teiseks tõenäoliselt norra kroonprints Haakon, kellega Victoria’t seob pikaajaline sõprus.

Kutsed sadetakse välja lähipäevil. Kirik mahutab 400 külalist. Pärast ristseid toimub pidulik lõuna ja siis lamab väike printsess kullatud hällis, seljas antiikne kleit, milles on ristitud kõik kuningliku perekonna liikmed alates Gustaf Adolf‘i ristsetest aastal 1906.