Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli avab 10. septembril kell 12 Lauluväljakul tööhõive ja ettevõtluse kontaktmessi “Tallinn töötab”, messi eesmärgiks on koondada ettevõtjad, mittetulundusühingud ja avaliku sektori esindajad, kes pakuvad, vahendavad või loovad uusi töökohti ja pakuvad asjakohast ümberõpet.

Samas pakutakse koostöös avaliku- ja mittetulundussektoriga ettevõtluse, tööõiguse ja tööhõive alast teavitamist ning nõustamist nii ettevõtetele kui üksikisikutele. Messil on väljas 44 eksponenti äri-, avaliku- ja mittetulundussektorist ning seminaribussid, kus toimuvad seitse seminari eesti ja vene keeles tööturu, ettevõtluse ja maksunduse teemadel.

Võimalus on tutvuda töötamisvõimalustega Eestis ja välismaal, saada juriidilist, tööturu, toetuste või kriisialast nõustamist ja abi ning tutvuda erinevate ümberõppe võimalustega.

Messile on oodatud, kõik, keda huvitab tööturul toimuv, kes soovivad leida töökohta või ümberõppe võimalust, vajavad tööhõive ja ettevõtluse alast nõustamist. Mess on kõigile külastajatele tasuta ja avatud kella 10 – 18.00ni.