Kanal 11 öösaate “Night chat” särav saatejuht Kee Abel räägib Gossip.ee ruubriigis “In&Out”, et riided ja aksessuaarid on täiesti tema maailm. “Olen selline inimene, kes ei jälgi, mis firma riided on. Ostan oma riideid poodidest, väiksematest ja suurematest ja väga palju tuuakse mulle riideid,” räägib Kee, et on rõivastest sisse võetud.

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsud mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüad endast välja juurida?
Kuna minu päevad on kõik täiesti erinevad teineteisest, seoses paljude erinevate ettevõtmistega ja töödega, siis on väga raske mul kindlalt öelda, mida sooviksin oma igasse päeva ära mahutada. Kuna ma töötan väga palju öösiti, siis minu jaoks on väga oluliseks saanud päike. Seda ma võiksingi siis nimetada üheks kindlaks asjaks, mida soovin oma päevas näha.

Otseselt halbu harjumusi mul ei ole, mida ma igapäevaselt teeksin. Kuid nimetaksin halvaks harjumuseks seda, et kui mul on väga tihe päev. Vahel ei leia ma endale hetke hommikustki süüa. Kuid hommikust süüa on väga oluline nagu me teame. Teinekord lõpetan oma öötöö kell 5.00 ja juba kell 10.00 pean olema proovis või mingil järgmisel ettevõtmisel, siis hommikul söömiseks ma aega ei leia, pigem magan kauem. Seda halba kommet aga üritan endast välja juurida.

Milliste aksessuaaridega armastad oma isikupära rõhutada? Milliste brändide rõivaid eelistad? Kus Sind kõige tõenäolisemalt shoppamas võib näha?
Riided ja aksessuaarid on täiesti minu maailm. Ma võin kindlalt väita, et ma armastan ja olen sõltuvuses riietest, aksessuaaridest ja jalanõudest. Minu arvamus on – mida rohkem seda parem. Kuid olen selline inimene, kes ei jälgi, mis firma riided on. Ostan oma riideid poodidest, väiksematest ja suurematest ja väga palju tuuakse mulle riideid. Nimelt naised on juba sellise loomuga, et oma garderoobi on vaja tihti vahetada, samas oled mõnda pluusi kandnud võibolla ainult ühe korra. Mina muidugi olen sellist tüüpi, kes ei raatsi ühtegi oma riietust ära visata või anda. Jätan kõik oma riided alles, las seisavad kasvõi maal kastides, aga ära anda ma neid eriti ei suuda. Niisiis, väga palju riideid ma saan oma vanemalt õelt, kes elab Londonis ja iga kord kui ta Eestisse tuleb, on tema kohver täis minule toodud riideid. Veel on mul väga hea sõbranna, kes tegeleb moega ja sellise alaga – temalt saan ma ka erinevaid riideid ja aksessuaare. Nii, et ma ei saa kindlalt öelda, kus mind shoppamas näiteks võiks näha. Viimasel ajal olen enda jaoks leidnud ka veel interneti poed. Olen väga meeldivalt üllatunud, kui palju ilusaid asju ja heade hindadega tooteid saab interneti vahendusel endale soetada.

Mida Sa iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?
Vot seda ma ei saa öelda, mida ma iial ei kannaks ja mis on moeapsud. Minu arvamus on selline, et ükskõik, mis sul seljas, on peaasi, et sa selle välja kannaksid. Mina ise ka kannan ükspäev dresse ja teinepäev näiteks lühikest kleiti ja kõrgeid kontsi. Vahet ei ole mida selga paned, vaid vahe on selles, kuidas sa seda kannad.

Kas parfüümi piserdad endale pigem palju või pigem vähe? On sul välja kujunenud oma lemmikparfüüm?

Parfüümi piserdan ma endale kindlasti pigem palju! Üks lemmiklõhn on mul Nina Ricci “Apple”, kuna tegemist on väga minuliku lõhnaga – magus ja värske.

Kui palju oled nõus kulutama juuksurile? Oskad ehk soovitada mõnda tõeliselt head juuksurit? Kuidas koduselt oma juukseid hooldad?

Kindlasti olen ma nõus kulutama juuksurile palju, kahjuks ei ole see mul majanduslikult väga võimalik, aga nõus ma igaljuhul oleksin palju kulutama! Väga häid juuksureid, keda ma soovitaksin, on mul mitmeid. Kuid välja tooksin ma kindlasti Helen Heinroosi. Ta on suurepärane juuksur. Ta on maailma tasemel ka ennast juba tõestanud. Igal juhul soovitan teda. Sellisel ajal nagu praegu on hind väga oluline ning tema teenustel on ka väga hea hind.

Ma olen selline laisk juuste hooldaja. Midagi erilist ma ei tee kodus. Kasutan tavalisi poetooteid, šampooni, palsamit, juuste seerumit. Üks asi on kindel, mis parandas palju minu juuste tugevust, on see, et peale juustepesu ma ei kammi neid enne, kui olen juuksed ära kuivatanud, siis alles kammin. Ja see tõepoolest on aidanud. See on selline väikene nipp, mida kasutan juuste jaoks.

Kust saad positiivseid laenguid – mida soovitad teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks sinu nö “heaolu” retsept?
Kõige tähtsam on liikumine ja suhtlemine. Mida rohkem sa teed, seda rohkem sa jõuad! Minu üks motodest ongi just see sama lause. Juba väga noorest peale olen ma teinud palju palju asju korraga ja see toobki mulle naeratuse näole.

Inimesed tavaliselt ei usu seda, et pikad ja töised päevad võivad mõjuda hoopis positiivselt. Aga uskuge, olen järele proovinud ja nii see täpselt ongi. Nii et soovitan peale tööd ärge mõelge, et oh, lähen kiiresti koju pikali, sest homme ju ka tööle vaja minna, parem minge sõpradega paariks tunniks välja ja siis koju. Hiljem saate aru, kui palju see tegelikult energiat juurde annab. Ja see kehtib igas vanuses inimestele.