Maailmakuulus bikiinimodell Simone Farrow (37) uppus pisaraisse kui tal käed raudu pandi, kahtlustatuna rahvusvahelise narkojõugu juhtimises.

Simone Farrow arreteeriti möödunud nädalal ühes tagasihoidlikus motellis Kuldse ranniku ääres. Siis oli ta põgenenud juba kuu aega, kirjutab Herald Sun. Farrow on esinenud vähemalt 19 valenime all. Kui föderaalpolitsei ta kinni võttis, ütles modell ja teismelise tütre ema, et ta on täiesti süütu ja põgeneb vaid seetõttu, et keegi üritab teda mõrvata.

Farrow’le on esitatud süüdistus vannisoola kotikestesse peidetud metamfetamiini smugeldamises muuhulgas Austraaliasse. Peale selle väidavad uurijad, et ta on juhtinud vähemalt seitsmest liikmest koosnevat narkojõuku. Üks neist sooritas Sunday Telegraph’i andmeil enesetapu ühes Hollywoodi motellis samal päeval kui ameerika politsei temaga ühendust võttis.

Simone Farrow oli registreerinud valeandmetel baseeruva firma, mille kaudu ta nii posti kui erinevate transpordiettevõtete kaudu USA’st narkootikume teistesse riikidesse saatis. Kuritegeliku kaubanduse keskuseks oli Farrow korter Sunset Boulevard’il Los Angeles’is. 2009 aasta veebruari ja 2010 aasta oktoobri vahel laekus ta pangaarvele umbes 600 000 dollarit. USA ja austraalia narkopolitsei oli tal jälil juba 2009-st aastast.

Modellina sai Farrow tuntuks erinevates reklaamikampaaniates, näiteks Ed Hardy‘le. Ta on poseerinud Penthouse‘is ja ajakiri FHM valis ta üheks seksikaimaks naiseks kogu maailmas.