“Rahvas pole loll. Lugesin just kommentaaridest, et modellisaate kolm viimast on Adeline, Keiu ja Triinu. Laupäeval jäi Paides toimunud MoeP.A.R.K’il mulle silma, et modellina astus üles Adeline, kes on ka üks saate „Eesti tippmodell“ osalistest,” kirjutab Mari-Leen Albers oma blogis.

“Kommentaar Õhtulehes: Pakun, et kolm viimast on Keiu, Adeline ja siis see blond Pärnust, sest nemad olid ainukesed kolm, kes FIBIT’il üles astusid. Vist oli Montoni kollektsiooniga seoses. Vaadake reedese FIBITi pilte kui ei usu.”
 
“Ma ise FIBITil sel aastal ei käinud, aga näib, et meedias töötavad inimesed, kes üldse ei süvene. Keiu ja Adeline oleksin ma kohe ära tundnud, kui oleksin pilte vaadanud. Miks sellest kuskil uudist ei ole? Ja see, et noored modellihakatised Montoni kollektsiooni näidates nö. lavaproovi said teha on üsna ilmne. Baltika alla kuuluv grupp on Kaja Wunderi endine kodu, võiks öelda. “Baltika on mu nõrk koht,” tunnistas ärinaine Õhtulehele antud intervjuus. “Käisin reaalgümnaasiumis ja siis me käisime siin õmblemas, see oli meie praktikakoht, olen siin eluaeg käinud.””
 
“Ühesõnaga, tuleb tunnistada, et Eestis on need saadete tegemised ikka suhteliselt kodukootud. Isegi kui eile Publikus ilmunud loos ütles Randloo, et keegi midagi ei tea ja kaks inimest üritasid nuhkida, siis jah, need olime meie ja me teame, midagi ei suudetud juba eos vaigistada… Kokkuvõttes on Eesti korraldus nõrk ja läbinäritav.”
 

Refereeritud artikli täisteksti loe blog.marileenalbers.com’ist