Kroonika peatoimetaja Margus Müil peab Saagimi öeldut prassimiseks ning Anule omaseks bravuuritsemiseks. “Mis bravuuritar ta oleks, kui ta ei püüaks aeg-ajalt kedagi šokeerida ja provotseerida,” ütleb Müil Gossip.ee-le ja naerab Anu väited, et Kroonika on ebakvaliteetne ja allakäigul välja.

“Anu naljajutte ei maksaks kindlasti liiga tõsiselt võtta. Sest mis bravuuritar ta oleks, kui ta ei püüaks aeg-ajalt kedagi šokeerida ja provotseerida!” räägib Müil Gossip.ee-le.

“Anu väite peale, et ajakirja Kroonika esikaaned on mittesobivad, tekib mul aga küsimus, kas tema juhitud ja meediast kadunud ajakirja Just! kaanelood olid sobivamad,” küsib ajakirja Kroonika peatoimetaja Margus Müil Õhtulehelt. “Kindlasti me selle Marju Läniku armsa koera kurva ja dramaatilise viimase teekonna loo pärast ajakirja sulgema ei hakka. Mina arvan, et tegemist on väga silmapaistva materjaliga, mis liigutas lauljatari ennast, loomasõpru ja loomulikult ka meie lugejaid. Väide, et Kroonika on langenud nii kvaliteedilt kui ka sisult meelelahutusajakirjanduse algusaastatesse, on samuti vale, Anu eksib,” kommenteerib Margus Müil.

Loe, mida ütles Anu Saagim Kroonika kohta SIIT