8.märtsil avas kunstnik Olja Raag Lauluväljaku Klaassaalis oma esimese maalinäituse nimega “Vikerkaar”. Olja Raag (varasemate nimedega Stankevitš ja Kender) on lõpetanud Lilleküla Gümnaasiumi ning õppinud Õigusinstituudis. Olja hakkas kunsti vastu huvi tundma juba noores eas, kui lisaks kunstiringile tegi hobikorras maale sõpradele.

“Näituse avamine möödus suurepäraselt! Külalised jäid rahule ning tagasiside on olnud vaid “Wow!”,” räägib Olja Raag Gossip.ee’le ning lisab, et enamus külalisi uuris juba, kas peatselt võib näha ka järgmist näitust. 

“Maalidest on mu lemmik alati viimasena valminud töö. Sellel näitusel aga oli minu enda lemmikuks pruut, mida eksponeerimise tarvis kaunistasin lisaks kanga ja kimpudega,” avab Olja ka kunstilist poolt. “Üldse oli maale näitusel kokku umbes 40 — suuri ja väiksemaid, enamasti õlivärv ja mõned akvarell-tööd. Paar maali olid ka Swarovski kristallidest.”

“Külalisi oli palju ning tore, et osad sõbrad sõitsid kohale ka Moskvast. Et külalisi stiilselt mälestuseks piltidele jäädvustada, tegi Tridvornova art büroo ka uhke lilleseina ning ise tegin Kolumbiast pärit “Flower forever” elavlilledest maali — selle unikaalsus seisneb lisaks kunstilisele väärtusele ka selles, et need elavlilled ei närbu kunagi. Isiklikult oli kohal ka Tatjana Tridvornova, kes Eestis tuntud kui Lilleballi looja, kes astus üles ka toreda ja tunnustava kõnega,” räägib Olja.

“Kunstinäitust ilmestas ka ühe 16-aastase külalise laululine etteaste ning Iris Janvier show koos Diana Arno ja Vera Lustina’ga.”

“Peagi valmib ka uus koduleht, kust on võimalik minu maale vaadata ja tellida. Hetkel saab seda teha minu isiklikul Facebooki lehel. Tellimustöid ma aga veel ei tee — mulle meeldib maalida nö “tuju järgi” ja tahan seda luksust pikendada kuniks võimalik.”

 

Vaata ka:
Ohmygossip Couture galerii Olja Raag’iga