Modelliagentuur Living Models Agency eesotsas Evelyn Mikomägiga loodab 9. ja 10.märtsil Tartu Kaubamajas toimuval Moekuulutajal avastada uusi potentsiaalseid modellikandidaate.

Lõuna-Eesti suurimal moeüritusel Moekuulutaja on lisaks mitmetele moega seotud üritustele avatud spetsiaalne Model Lounge, kuhu on õnne proovima oodatud fotogeenilised neiud ja noormehed üle Eesti. Modelliagentuuri tegevjuhi Mikomägi sõnul korraldab Living Models kevadel erinevaid castinguid, kus maailma modelliagentuuride talendiotsijatele ehk modelliskautidele tutvustatakse siinkandi „värsket verd“  — uustulijaid, keda juba selleks suveks lennutatada tööle moepealinnadesse – Pariisi, Milanosse, Londonisse, New Yorki või Tokyosse.
 
„Sellised avatud castingud ostukeskuses on modellihakatistele suurepärane võimalus ennast niiöelda möödaminnes proovile panna. Tihtipeale parimad modellid ise oma potentsiaali ei oskagi näha ja seetõttu võiks sõbrad-pereliikmed omapoolt kaasa aidata ja kasvõi nad käekõrval kohale tuua”, kutsub Evelyn Mikomägi üles ka modellide lähedastel talentide avastamiseks oma panust andma.
 
Moekuulutaja Model Lounges leiab tulevaste modellide otsing aset reedel 9.märtsil 15.30–19.00 ning laupäeval 10.märtsil 11.30-14.00. Kandideerima on oodatud neiud vanuses 13-20a., kelle pikkus jääb vahemikku 170-180cm ja noormehed 14-23.a, kes on 183-190cm. Evelyn Mikomägi soovitusel võiksid modellikspürgijad tulla riietes, mis toovad välja figuuri – tüdrukutel näiteks kitsad teksad, avara kaelusega maika ning kontsakingad, kerge loomulik jumestus ja puhtad juuksed. Potensiaalsetelt modellikandidaatidelt võetakse mõõdud, andmed ja tehakse pildid.