“Rahaga ei saa osta õnne. Küll aga saab osta piisavalt suure jahi, et selle poole purjetada.”Need sõnad kuuluvad kõigi naiste lemmikule, näitleja Johnny Deppile.

Ka superkuum näitleja vajab peale tööd rahu ja vaikust. Johnny Deppil on retsept õnnestunud puhkuse jaoks. Osta endale oma saar!! “Tunned, et pulss lööb 20 lööki aeglasemalt,” ütleb ta ajakirjale Vanity Fair. Ning lisab: ” See on minu moodus tagasi normaalse elu juurde pöörduda.” Saare nimi on Little Hall´s Pond Cay ning kaunis puhkepaik asub Bahamal. Seal saab 45 aastane näitleja ujuda barracudade ning neoonvärvi kalade keskel paigas, mida nimetab “Heath´s place“,  seda siis varalahkunud Heath Ledgeri mälestuseks.

“See on puhas vabadus. Võib saavutada nii erilise lihtsuse. Ja veidike anonüümust,” ütleb Depp ajakirjale “Vanity Fair” People Magazine sõnul.
 
Ka jõulud veetis Johnny Depp koos elukaaslase Vanessa Paradis´ga ning nende kahe lapsega saare peal, kus Depp sai puhata lugedes, maalides, kitarri mängides ning pere seltsi nautides. Jah, õnne poole on tõesti võimalik purjetada.