Tere kõigile, kes te olete otsustanud paar minutit oma aega veeta minu uues blogis — nimelt tegu minu uue “Gossip.ee” blogiga!

Ma ei ole siin selleks, et kedagi maha teha, pigem annan aimu “mis, kus, miks ja millal” toimub. End tutvustades ütleksin, et tegelen muusikaga ning kõigega, mis aitab inimesel ennast väljendada. Kindlasti teate, et tuntust kogusin metroseksuaalina, olles Eestis esimene crazy ja teistmoodi artist. Seejärel ristitigi mind metrobitchiks.

Alati küsitakse minult, mida tähendab MB, lühend mille lisan iga enda postituse lõppu… Niisiis tegemist on MetroBitchi lüheniga, mille sain endale tänu sõpradele, kes kutsuvad mind bitchiks ning kuna olen ka metroseksuaal, siis sealt tuligi lühend MB. Metroseksuaali tähenduse räägin ka siis lahti Teile. Metroseksuaal — meessoost isik, kes pühendab enda välimusele rohkem aega, kui mõni tavaline naissoost isik, lühidalt öeldes “ilueedi”. Loodan, et enam ei ole mõtet selle lühendi ega metroseksuaali tähenduste kohta küsida. See on puust ja punasest selgeks tehtud! Aga kui ikka veel leidub keegi, kes kuidagi aru ei saa… siis palun, bitch please!

Enesetutvustus läbi, algab see milleks alustasin selle blogiga.


Esimene blogi, palju võimalusi ja nii palju millest rääkida! Valisin esimeseks postituseks otseloomulikult teema: “Koolivägivald”!

Minu Facebookis on palju noori ja ma ei suutnud jätta võimalust kasutamata ning küsida nende käest paar küsimust. Esialgu suhetest koolis ning koolivägivalla kohta… Ärgem unustagem, et olen isegi sellega kokku puutunud.

Tagasisidet tuli väga palju erinevate vastuste näol. Üheks suurimaks probleemiks noorte arust koolis oli, et nad ei saa olla nemad ise ja neid noritakse erinevate asjade pärast. Noritakse koolis näiteks välimuse, jõukuse, riietuse, kõneluse, kultuurilise erinevuse pärast jne, põhjuseid võib olla nurgast nurka mille pärast noritakse. Igaüks võib norimise ohvriks sattuda, ära arva, et sina sellest välja jääda võid.

Koolis isegi pekstakse erineva mõttemaailma ning käitumise pärast. Ühes olen kindel. See on väär käitumine! Kui Sa näed, et kedagi sinu koolist, klassist kiusatakse, siis Sul on võimalus sellele lõpp teha. Ja kui Sina kedagi kiusad, mõtle, kas sooviksid olla ise kiusatava nahas… eriti ei usu seda.

Õpilased kellel on koolis probleeme, peaksid koheselt pöörduma kellegi poole ja rääkima probleemi ära… alusta vanematest, sõpradest ja teistest lähedastest. Mulle endale on tulnud ka vahel halvustava sisuga kirju, kuna julgen olla see, kes ma olla tahan.
 
Naljakas on neid lugeda ja sõpradega naerda… Ei ole ju võimalik, et ennast muudan kellegi mulle tundmatu ja ebaolulise kirja pärast. Mina olen see, kes ma olla tahan, ning mingid tühised kirjad mulle küll korda ei lähe. Ainult rumalad inimesed kirjutavad kellegile halvustava sisuga kirju ja arvavad, et see läheb teistele korda.

Mina isiklikult ei tee sellistest aktsioonidest välja, ausalt ka mind ei huvita. Minu üheks ülesandeks on hetkel noorte innoveerimine ja motiveerimine millekski selliseks, et nad julgeks teha mida ise soovivad, ja elada oma elu ise.

Mina soovitan jääda alati iseendaks, muuta ennast kellegi või millegi pärast on absurd. Keegi ei pea ennast muutma, oma elus võid kõike teha just täpselt nii nagu soovid. Sest ega nurgatagune koni imemine ja siidripurgi avamine pole küll mingi “kõva sõna”.
 
Minu puhul näitab see vaid seda kui nõrk on tegelikult inimene ja neile tundub kõik lahe millega mass kaasa läheb. Kes tunneb ennast puudutatuna, siis mõelge enne kui teete oma tegusid.

Nagu küla koerale, nii koer külale… Kõik mida teistele teed, tuleb sulle endale ringiga tagasi… Karma is a bitch!
 
Alati teie,
METROBITCH