Tyra Banksi maailmakuulsa formaadi America’s Next Top Model (Ameerika supermodell) põhjal Eestis valminud modellisaade jõuab ekraanile juba 5.märtsil!

Realitisaate tegevprodutsent Triin Randloo räägib ajakirjale Nädal, et casting‘ud tõid saatesse soovijaid seinast seina. “Neid oli äärest ääreni. Enamik tüdrukutest olid suhteliselt enesekriitilised. Meil polnud klounaad, aga paar erandit siiski oli. See käib saate juurde. Nii suurt casting‘ut pole Eestis varem tehtud ja pigem leidsimegi üles need väiksemate kohtade tüdrukud.”

Randloo räägib, et paljud tüdrukud arvavad, et modelli ülesanne on olla lihtsalt ilus aga tegelikkuses see nii pole. “Absoluutselt. Kuid see pole nii, et nüüd saan rikkaks ja kuulsaks, nagu hetkel tüdrukute arvamus oli. Modellisaade on just sellepärast hea, et nad läbivad terve kadalipu ja näevad, milline on reaalne elu. Vara üles, hilja voodisse, pingelised ootamised ka.”

“Sa kogu aeg ootad ja siis pead minutiks end kokku võtma, kuni pilt ära tehakse. Kui vaadata päris modelli, siis teda tänaval ära ei tunne. Modelli juures ei hinnata seda, et sul on pikad kunstküüned või ripsmed. Pigem seda, kuidas annab ühte nägu ja keha voolida.”

Loe lisaks:

Modelliagentuuri Premier Model Management omanik Carole White külastas Eesti modellisaadet

Saate “Eesti supermodell” peaauhinnaks on leping Premier Model Managementiga

Miss Jay Alexander on Eestis ja kohtus modellidega!

Modellisaate jätkusaadet hakkab juhtima Electra

Eesti tippmodell: Need kaunitarid hakkavad võistlema modellitiitli eest!