Victoria Beckham (37) on kõhnem kui iial varem. Arstid ja toitumisspetsialistid hoiatavad, et regulaarse näljutamisega võivad kaasneda eluohtlikud tagajärjed, rääkimata sellest, et see on häbiväärne eeskuju noortele. “See mõjub südamemusklile,” ütleb dietist Pryia Tew ajalehele Daily Mail.

New Yorgis toimunud moenädalal nägi Victoria Beckham väsinud ja kurnatud välja. Põsed olid lohku vajunud, nahk kahvatu ja ta ei naeratanud kordagi. Paljud muretsevad, et nelja lapse ema kirglik kaalulangetamine on üle piiri läinud. “Pole mingit kahtlust, et ta näeb alakaaluline välja. Pärast rasedust tegi Victoria läbi kiire ja draamatilise kaalukaotamise programmi,” ütleb Priya Tew.

Victoria vastab kriitikale ja väidab, et väikese lapse emana pole tal aega ei magada ega oma kaalu peale mõelda. “Ma ei kavatse valetada. Ma olen väsinud, väga väsinud, aga ma olen ka ääretult õnnelik. Olen samasugune nagu iga teine ema ja see pole lihtne,” ütleb ta ajalehele Sunday Mirror.

Teatavasti on Victoria Beckham pärast Harper Seven’i sündi järginud ranget treeningprogrammi, millega ta alustas juba viis päeva pärast sünnitust. “Suure kaalukaotuse korral tekib risk, et südamelihas muutub väiksemaks, just seetõttu surevad paljud anorektikud infarkti tulemusel,” ütleb Tew.