Sellel laupäeval, 12. septembril, algusega kell 12:00 toimub teist aastat järjest elektroonilsele muusikale pühendatud festival Hard Knocks, alapealkirjaga Prison Rave.

Sel aastal astub ürituse raames üles artiste nii Soomest, Ungarist kui ka Eestist. Terve vangla ala muutub laupäeval juba alates kella 12:00st päeval ühtseks elektroonilist muusikat edasikandvaks festivali alaks. Üles on seatud kolm erinevat lava kus ühtekokku esineb üle 20 diskori. Kindlasti on esindatud sellised muusikastiilid nagu drum and bass, techno, hardcore, hardstyle, breakcore, breaks, psytrance, jpt.

Pealava üks tähtsamaid esinejaid on selline artist nagu Sasha F ehk kodanikunimega Sami Haapajokki, kes just hiljuti just lõi laineid hitiga „Get Hit“ mis on välja antud DJ Luna oma labeli all Minus Is More. Sasha F on DJ kes on keerutanud plaate nii USA rannikul kui ka mitmetes Euroopa riikides. Hard Knocksil astub ta üles spetsiaalse pooleteise tunnise setiga hardcore’i ja hardstyle muusika vallast.

Samal laval astub üles ka Eestis hetkel edetabelite tipus olev vanameister DJ Whirl, kes vanade aegade mälestuseks võtab plaadikohvrist välja reivide aegsed hitid ja vanakooli techno. Lisaks annavad powerit oma plaatidega technoviikingid Siim-K & Dr.Flow ja Cielo. Kuuma kütavad veel  Freeze, Chris Wild, Ruootsi Kunn, Roma Voodoo, Psyhest, jpt.

Drum and Bass lava üks peaesineja on Ungarist pärit Dj ja produtsent Norbert Szakacs ehk kultusreivar Mystification. Olles välja annud lugusid selliste mainekate labelite nagu Black Hoe, Hardline, Mindsaw, Black Hoe Alimony, jpt on see mees just õige kütma patarei vangla drum and bass laval. Kindlasti tasub ära mainida Eesti oma vanakooli meistri DJ Conflict’i, samuti noore ja andeka DJ Infarkt’i, kes vaatamata oma eale on käinud plaate keerutamas ka juba väljaspool Eesti piire. Drum and Bass laval testivad rahva muusikalisi piire veel Dnd, Mental, Trecher, n.F. ja SamTheMan.

Breakcore lava on oma valdusesse võtnud DJ Skiso & Crew koos DJ Gonza´ga. Omaette elamuse pakuvad need mehed kindlasti ka kõige karmima muusika austajatele!

Ürituse alal jätkub tegevust mitmeks tunniks, küll muusikat nautides, vesipiipu tõmmates õdusas telgis, baaris seltskonda nautides või lihtsalt chillides neoon värvides reivi ehteid ja riideid kandes. Festivali pilet kohapeal maksab 150 krooni ja flaieriga 125 krooni. Üritus toimub Patarei Vanglas, Kalaranna 2, Tallinnas. Ürituse alal kella 12:00 – 23:00 vanusepiirang puudub!